Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a párom 3. Találkozásnál szexelni akart?
Figyelt kérdés
1 hete vagyunk együtt. Ez az első találkozásunk kettesben de előtte találkoztunk már de akkor még nem voltunk együtt és akkor nem kettesbe találkoztunk. Nagyon felizgult egy csók miatt, megmondtam neki hogy nem akarok szexelni és megkérdezte hogy akkor megujjazhat-e mondtam hogy nem. Utána pedig békén hagyott ezzel és beszélgettünk. Állítása szerint szeret engem és nem csak szexelni akar de kíván engem. Én is kívánom őt még sem akartam lefeküdni vele ilyen hamar. Lehet ebből még normális kapcsolat vagy biztos hogy csak a szexre megy?:/ bízom benne de mivel friss kapcsolat így nem tudom hogy mit tegyek:/ szeretnék vele szexelni mert én is nagyon kívánom őt de nem akarok könnyű prédának látszani:/2022. jan. 10. 21:30
1/35 anonim válasza:
Sajnos nem lesz normális kapcsolat ebből és nem a srác miatt. Első, max második randin illik megfogni a pasinak, orálisan kielegiteni, vagy szexelni vele.
Előre látom szegény srác sorsát, inkább kíméld meg saját magadtól és szakíts vele.
2/35 anonim válasza:
3-szor találkoztatok már eddig és együtt vagytok? Úgy hogy még nem is szexeltetek? Ez inkább a tini kategória
3/35 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok ezt szeretném hozzá tenni:)
2022. jan. 10. 21:37
5/35 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem mentseg, de egy felnott es egy tini parkapcsolat teljesen mas
2022. jan. 10. 21:44
6/35 anonim válasza:
Ha vár egy kicsit nem fog belehalni. Annyira utálom ezt a férfi hisztit.
Ha tényleg érdekled, akkor tud várni.
7/35 anonim válasza:
Nekem már az is meredek, hogy ti három randi után együtt vagytok meg szerelmet vallotok egymásnak.
8/35 anonim válasza:
Szerintem is ez egy kisit gyors.
Viszont meg tudta fegyelmezni magát, ez pozitív dolog.
Én azt mondom, hogy menjetek szépen előre, és majd kiderül, hogy összeilletek-e.
Szexet akkor csinálj, ha te is kívánod.
Ja, és nem kell a dugással kezdeni!
9/35 anonim válasza:
En mar nem ez a korosztaly vagyok, de sztem nem gaz. Par ev mulva mar neked se az lesz a furcsa, hogy 3 randi utan le akar veled fekudni, hanem, ha ennyi ido utan azt hiszi, hogy szeret. Ha tenyleg bejottok egymasnak ez meg lehet jo. Amikor ugy erzed itt az ido, fekudj le vele. Ugyis utana fog csak kiderulni tenyleg szeret e.
10/35 anonim válasza:
Izé... 3 randi után még nem mondanék valakit a "páromnak" 😂 Egy pasi akivel randizgattok, párod majd akkor lesz ha már legalább 3 hónapja együtt vagytok. Hogy a dugáson kívül akar-e mást? Nem tudjuk, s így a távolból senki ki nem találja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!