Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a párom 3. Találkozásnál szexelni akart?
Én elsőre lefeküdtem a randimmal!
HolNao lesz 25. éve ennek, 24 éve a feleslgem, és két gyermekem anyukája akivel mai napig imádjuk egymást. Senkinek semmi köze mikir fekszetek le, és semmilyen konzekvenciát nem kell levonni ebből!
23#:
1: Szexuálisan is össze kell illeniük
2: 3 hónapi járás és az első szex után is simán lehet felejtős és megy a levesbe. (szerintem jobb előbb túlesni rajta ha megvan a kémia)
3. Ne tegyünk úgy mint ha a nők tárgyak lennének akit a férfiak használnak ha engedik!
Normál esetben a nőnek pont ugyan úgy élvezni kell és "használnia" a pasit mint fordítva, tehát mindkét félnek jólesik.
Semmi köze semmihez ha egy nő és egy férfi elsőre összefekszenek.
Mint írtam, a Feleségem 18 volt én 20 amikor összejöttünk, és elsőre tomboló kémia volt köztünk! A konyhát is leromboltuk. Ugyan úgy tiszteltem és fordítva. El kell vonatkoztatni mindennemű általánosítástol és rossz berögződéstől... a pletykákat meg inkább hagyjuk is!
A szexuális összeilléshez érzelmi és személyiségbeli összeillés is társul egy nőnél, de általában egy férfinál is!
Egy nő mindig jobban ki van szolgáltatva, ha terhes lesz őrá marad, ha a partner “bolhás” volt és lelép. Először mérek, azt engedem be, aki az elvárásaimnak megfelel. Ingyen nem jár semmi! Cserébe adom a szeretetemet, a gondoskodásomat, a puncimat, a fiatalságomat stb.
A lányodnak is azt mondanád, hogy feküdjön le az első alkalommal egy férfival csak azért, mert vonzó?! Amikor még semmit nem tud róla jóformán? Ennyi erővel végig lehetne feküdni egy rakat emberrel!
Az, hogy egy ilyen kalandból házasság lesz elég ritka, nem kiindulási alap.
Üdv egy 2 gyermekes, 17 éve boldog házasságban élő hölgy
25#: Nem kell lesarkítani sem kiforgatni!
Azt írtam, hogy nem kell sem erőltetni, sem másra hallgatni csak a saját érzéseinkre! És nem, nem kell sem a puncid sem a fiatalságod!
Egy kapcsolatban két egyenrangú ember van, én ezt az elvet vallom!
Szóval nem azt írtam, hogy fűvel fával és minden randin feküdjön le!
Nem ördögtől való, és nincs abban semmi ha valaki elsőre, valaki harmadiknak, valaki pedig sokadik alkalom után fekszik le.
Mindig fennáll az a lehetőség, hogy az első szex volt az utolsó is egyben.
Nem sarkítok le semmit, csak reagálok arra, amit egy 17 éves lánynak tanácsolsz! A kérdésre sem kaptam választ? A lányodnak is ezt javasolnád?
A fiatalságom és a puncim már másé, olyan emberé, aki maximálisan megérdemli! Ha férfiként egy fiatal lányhoz így közelíteném, amit a kérdező írt, akkor elég egyértelmű lenne a szándékom … aki nem képes várni a másikra, addig amíg a másik megismeri és megbízik benne, az mehet a levesbe.
27. Azért nem válaszol már, mert értetlen és makacs vagy.
Többen is írtuk hogy ugyanúgy szex volt a kezdete az alkalmi kapcsolatoknak és a hosszú kapcsolat is. Ha ezt nem bírod megemészteni, már a te bajod.
29# Igen, a lányomnak is ezt tanácsoltam, hogy ne adja oda, hanem "vegye el ami neki kell". 22 éves, a fiam pedig 25. Szóval igen, nekik is azt a tanácsot adom, hogy hallgassanak saját magukra, ne általánosítsanak, főleg ne egy elsőből.
Mindegy, hogy az az első az szex, pasi, vagy az élet bármely területe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!