Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a párom 3. Találkozásnál szexelni akart?
Nem azért, de én azt hiszem hogy nem ezen fog múlni. Minden csajt, akivel randiztam, legkésőbb a 2. randin mrgdugtam. A legutolsó ilyen esetből házasság lett.
2022. jan. 10. 22:24
Ha komolyan gondolod vele, akkor ne add magad könnyen! A harmadik randin ne akarjon ujjazgatni! Jó nagy bunkóság így közelíteni egy nőhöz szerintem, ez nem a hús piac. Nagyon úgy tűnik, hogy csak szexet akar ez a alapján, a többi körítés!
2022. jan. 10. 22:30
Háromszor találkoztatok, egy hete vagytok együtt, és azt mondja szeret?
Kislány, ha nagyobb leszel, fogsz tudni olvasni a sorok között. Azt javaslom, rögvest zavard el a fiúkát, mert ő csak dugni akar
2022. jan. 10. 22:31
Nyuszifül... tisztázzuk: a párod? Baszki, még csak épphogy kóstolgatjátok egymást, ő még nem a párod.. távolról sem.
2022. jan. 10. 22:43
"csak dugni akar"
Egy kicsit azért finomítanám: dugni, azt TUTI, hogy akar.
Hogy ezen kívül mit szeretne még, az egyelőre nem derült ki.
Nem valami biztató kezdet: értelmes, normális ember nem így szokta kezdeni az ismerkedést.
Kérdés, hogy neked ez is jó így?
(Annó láttam egy rajzos viccet. Francia fickó a buszon menet közben dugja a nőt hátulról, és közben megkérdezi tőle: "Leszáll a következő megállónál?")
2022. jan. 10. 22:48
Nem probléma. Én a feleségemmel szintén a harmadik randin szexeltem, kilenc éve vagyunk együtt semmiféle gond nincs a kapcsolatunkban.
2022. jan. 10. 23:53
Ebből tuti nem lesz normális kapcsolat. Mi az hogy szeret?:D 3 randi után, meg egy hét 'járás' után? Ez csak manipuláció, hogy megdughasson hamar. Én egy ilyet dobnék is azonnal, de persze érthető, hogy nem vagy még elég rafkós az ilyenekhez, fiatal vagy. Higgy nekem, ezt a pasi kapcsolatra felejtsd el. Ha nem vagy szűz és akarsz dugni vele, mert izgat, az más. De egy pecig se reméld, hogy ebből normális komoly kapcsolat lesz. Ha ez nem baj neked, csak akkor találkozz vele újra.
2022. jan. 11. 00:51
Ez szerintem is csak az ismerkedés eleje. Minimum honapoknak kéne eltelnie, hogy egyáltalán kapcsolatról legyen szó. És aki a második találkozáson ujjazni akar, az nem kapcsolatot akar, csak szexet.
Ez igy, ilyesztő bunkoságnak tűnik, akármilyen szimpatikus is.
Aki azonnal szexelni akar, az nem akar kapcsolatot, az nem élvezi az ismerkedést, nem érdekli a másik személyisége, lénye, élete. Nem az ujjazáson kéne gondolkodnia, hanem a másik mosolyán, hangján, bájos mozdulatain, vicces helyzeteken.
2022. jan. 11. 02:15
Jajj kislány... Látszik rajtad, hogy ő neked az első. Szerintem rossz lóra tettél, a "párod" csak meg akar dugni. Ne add magad könnyen. Sőt, szerintem "szakítanod" (bocsi az idézőjelekért de ez abszolút nem kapcsolat még) kéne vele és keresni egy normális srácot. De úgysem fogod megtenni, soha senki nem hallgat az eszére. Megdug és max 3 hónap múlva lapát. Hadd éljek előre az örök klasszikussal: én megmondtam!
2022. jan. 11. 03:06
19-nek igaza van! 12 voltam. Akkor hagytam volna faképnél, amikor megkérdezte, hogy megujjazhat-e! A gumi babát ujjazgassa!
2022. jan. 11. 06:41
Kapcsolódó kérdések: