Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnetek az elso talalkozaskor?
Ilyen esetben, hogy hónapok óta ismerem, igen.
Teljesen ismeretlennel nem.
Ha figyu...sok fele lany van, van aki benne lenne, van aki nem. Szerintem a tali elott tapogatozd ki hogy o belemenne e egy ilyenbe. Csak jatekosan kerdezz ra, hogy mi lenne ha... Abban az esetben ha egybol negativan reagal ra, nincs ertelme eroltetni, ha pozitivan, akkor pedig lehet, hogy neki is pont olyasmi jar a fejeben mint neked ;)
(A kerdesedre valaszolva pedig en valszeg belemennek ha megvan a kozos hang)
Én nem, de gondolom az is közre játszik nálam, hogy szűz vagyok még, de ha nem lennék szűz akkor se mennék bele ilyenbe. Nálam ezek a dolgok nem játszanak.
Amúgy szerintem, ha személyesen is megvan részedről és a lány részéről is a vonzalom, akkor lehet valami, főleg ha ő is kalandozó. De ez amúgy is csak ott élesben, az adott pillanatban dőlne el.
De jól írta itt valaki, hogy kérdezz rá finoman vagy célozgass rá néha-néha, hogy mit szólna hozzá ha lenne vmi stb. és ha pozitív reakciója lesz, akkor lehet benne lenne.
ez tök romi :)
sztem helyzetfüggő de ha nagyon kivanjatok egymást... kitudja...
24ll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!