Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti szexelnetek az elso talalko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szexelnetek az elso talalkozaskor?

Figyelt kérdés
Eleg regota tartom a kapcsolatot egy kulfoldi lannyal, es hat nagyon vonzodom hozza. Valoszinuleg nyaron eljon hozzam, es nagyon szeretnem, ha lenne valami, mert o is ez a kalandozos, laza fajta lany, de az elso talalkozon szamithatok barmire is?:)
2018. máj. 26. 03:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha személyesen is megvan a vonzalom akkor igen.
2018. máj. 26. 06:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben, hogy hónapok óta ismerem, igen.

Teljesen ismeretlennel nem.

2018. máj. 26. 06:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha figyu...sok fele lany van, van aki benne lenne, van aki nem. Szerintem a tali elott tapogatozd ki hogy o belemenne e egy ilyenbe. Csak jatekosan kerdezz ra, hogy mi lenne ha... Abban az esetben ha egybol negativan reagal ra, nincs ertelme eroltetni, ha pozitivan, akkor pedig lehet, hogy neki is pont olyasmi jar a fejeben mint neked ;)

(A kerdesedre valaszolva pedig en valszeg belemennek ha megvan a kozos hang)

2018. máj. 26. 06:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, de gondolom az is közre játszik nálam, hogy szűz vagyok még, de ha nem lennék szűz akkor se mennék bele ilyenbe. Nálam ezek a dolgok nem játszanak.

Amúgy szerintem, ha személyesen is megvan részedről és a lány részéről is a vonzalom, akkor lehet valami, főleg ha ő is kalandozó. De ez amúgy is csak ott élesben, az adott pillanatban dőlne el.

De jól írta itt valaki, hogy kérdezz rá finoman vagy célozgass rá néha-néha, hogy mit szólna hozzá ha lenne vmi stb. és ha pozitív reakciója lesz, akkor lehet benne lenne.

2018. máj. 26. 12:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, aranyosak vagytok:)
2018. máj. 26. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Én ugyan még csak most leszek 16 de már túl vagyok az első szexen (persze lánnyal) és nagyjából 13 éves koromban már eldőlt, hogy kik jöhetnek szóba velem. Bennem is tombol a szex, most nagyon hiányzik is valaki, én is belemennék valami szerelmes vadságba nagyon. .. Aztán persze hosszú távra ez nem elég, de azt majd később...
2018. máj. 26. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:

ez tök romi :)

sztem helyzetfüggő de ha nagyon kivanjatok egymást... kitudja...

24ll

2018. máj. 27. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!