Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnétek vagy szexeltetek volna iskolában?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 13:10
1/11 anonim válasza:
18 év alattivals soha sem csinálnék ilyet
4/11 anonim válasza:
Diákként diáktárssal szexeltem már.
5/11 anonim válasza:
Én már szexeltem suliba. Méghozzá a tesi öltözőbe.
6/11 anonim válasza:
Csak egy alkalommal 2 éve. Készültünk az emelt fizika értségire, a tanár pedig haza ment néhány cuccért (mert az akkori igazgató egy gyökér volt). Ketten maradtunk csak és hát kaptam egy friend zone orált.
7/11 anonim válasza:
Szexeltem már suliban, és bármikor újra megtenném!
Főleg 18 év alattival...
Akár lánnyal, akár FIÚVAL!
8/11 anonim válasza:
Nem, de mindig vágtam rá, hogy valakivel a szertárban... 😬
9/11 anonim válasza:
Szoptam már órán és a mosdóban is
10/11 anonim válasza:
Velem nem fordult elő, amíg iskolába jártam, de ha adódott volna egy ilyen lehetőség, tuti nem hagytam volna ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!