Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi talalkozas utan derul ki, hogy csak szexelni akar vagy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Egesz nap beszelgetunk, sokszor utal ra , hogy szeretne felhivni valamikor, ugy is beszeljunk.
4x tallakoztunk, sokat csokolozunk.
Elkezdtem felni, mivan ha bele szeretek, de o semmi komolyabb viszonyt nem akar majd tolem, csupan szexualis tartalmut.
Nagyon nyitott o es sok baratja van, sokat bulizik, en meg csak heba hoba
En 24l 26l
2018. jan. 4. 01:33
1/4 anonim válasza:
Csak egy tipp, mert amúgy hetero férfi vagyok, de az a tippem, hogy legkorábban az után, hogy megkérdezed tőle.
2/4 anonim válasza:
Gondolom már beszélgettetek párszor azért. :D Abból csak lehet leszűrni dolgokat... Másik az, hogy van, akivel ha nem fekszel le a negyedik találkozás után, egyszerűen csak lelép.
Ha nagyvilági életet él és még mindig veled foglalkozik akkor szerintem ez egyértelmű. :)
Kérdés az, hogy te miért, és meddig akarod még húzni.
3/4 anonim válasza:
Teljesen egyett értek az előzővel. Ha ilyen regota csak veled foglalkozik es képes várni rad akkor biztos érez irantad es jelentesz neki valamit.
4/4 anonim válasza:
Szerintem őszintén kérdezd meg, hogy csak a szex miatt találkozik veled. Bár ha négyszer találkoztatok és csókolóztatok lehet többet akar szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!