Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt szűz fiúk 20 felett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt szűz fiúk 20 felett?

Figyelt kérdés
Kinézetedet milyennek értékeled?
2022. jan. 5. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Tavaly még az voltam. 25 évesen.

Egyébként teljesen rendben vagyok külsőre. Csak valahogy sosem volt elég bátorságom csajozni.

2022. jan. 5. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogyne lennének? Minden második kérdés az ő rinyalasukrol szól.
2022. jan. 5. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagyok csúnya, átlagosnak mondanám magam.
2022. jan. 5. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
21 vagyok, magas, helyesnek mondanak, sportos alkatom van. Komolyban szeretném mindenképp, sajnos eddig még nem jött össze.
2022. jan. 5. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen az vagyok és maradok is. A külsőm átlagos.
2022. jan. 5. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
9%

Bár én már jópár éve nem vagyok szűz, de eléggé későn vesztettem el és kiderült, hogy egy elég durva önértékelési zavarom van. Csúnyának éreztem magam, annak idején a pszichológusom több hétig azt hitte, hogy szivatom, hogy csúnyának hiszem magam. Eddig minden lány azt mondta, hogy ritka jóképű vagyok, aránylag sportos....mindig nagyon drága ruhákat vásároltam, hogy kompenzáljam a csúnyaságomat, drága órák, kiegészítők, telefon stb.

Aztán szartam bele és tökre lelakott ember lettem, turkálobol, olcsó kínai üzletekből öltözködtem és hihetetlenül jól éreztem magam bennük...ekkor lettek barátnőim, valahogy a bensőm, nem passzolt az öltözködésemmel. Így pedig mindig feszült voltam, nem tudtam önmagam adni. Lassan lassan 10 év távlatából nézve az önértékelési zavarom nem múlt el, csak nőtt....pedig voltam már extra jó nőkkel is, de még mindig nem hiszem el, hogy jóképű vagyok, tehát, hogy nincs baj velem, de igazán nagy baj van velem....a mai napig.

2022. jan. 5. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!