Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismersz olyan fiút, aki 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismersz olyan fiút, aki 20 felett még szűz? Szerinted mi a baj vele?

Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs vele.
2021. okt. 17. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok és szűz.

Miért? Egyszerű: kis városi, nem-heteró, nem-cisz férfi vagyok. Ha rosszul néznék egyet, a kukában, darabokban kötnék ki.

2021. okt. 17. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen ismerek. Magamat. 27 vagyok 😀
2021. okt. 17. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Magamat ismerem, 21 vagyok. Nincs velem különösebb baj, visszahúzódóbb vagyok kevés önbizalommal, de volt már barátnőm, oda szoktam menni lányokhoz. Az utóbbi időben (kb 2 év) "válogatósabb" is lettem, lett néhány olyan vágyam amit mindenképp szeretnék megélni egy lánnyal, és mivel konkrétan ezek alapján keresek párt, azóta kicsit nehezebben megy :D De nem sietek sehova, nem is akarok olyan barátnőt aki azért ítél el, mert nem dugtam előtte 10 másik lánnyal
2021. okt. 17. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
19 évest ismertem - saját magamat. Fizikailag nem volt baj velem, megvolt mindkét kezem-lábam, tanultam stb. azért nem volt csajom mert nem kezdeményeztem. Aztán mikor ezen fokozatosan változtattam bár kaptam egy teherautónyi kosarat előbb-utóbb mégis megtörtént a "csoda". Ami nem is akkora csoda ha az ember tesz érte.
2021. okt. 17. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 évesen vesztettem el. Igaz engem kívànt meg a csaj én meg kaptam a lehetőségen és lefeküdtem vele és miután végeztünk megköszönte mert azt mondta hogy nagyon élvezte és kizárt hogy szűz voltam!
2021. okt. 17. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok, senki nem gondolja a kinézetem alapján rólam. Mindig meglepődnek. Sajnos eddig nem alakultak úgy a kapcsolataim, pedig már jó lenne…
2021. okt. 17. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, 28 vagyok. Simán elég erőteljesen introvertált típus vagyok, a klasszikus bulizós, ismerkedős részek nálam teljesen kimaradtak, szóval a barátnős rész ilyen tekintetben letudva.

Az egy éjszakás vagy épp hivatásos részt meg simán elvekből kerültem, egyrészt részemről nem megy, hogy csak szexre " használni " valakit, fizetni meg nem fogok ilyesmiért.

2021. okt. 18. 00:11
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Szombatig ismertem, aztán megtörtént velem is az első. :D 22 éves vagyok, szinte már teljesen hitehagyott voltam, és lám egy gyönyörű, elképesztően jó testű, ráadásul okos, 40-es milf karjaiban kötöttem ki. Közel másfél év sikertelen társkeresőzés után... Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy ilyen bombázót sikerült összeszednem. Ne adjátol fel srácok, csak próbálkozni kell! Talán akkor jön, mikor nem is számítanál rá. :)
2021. okt. 18. 08:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy csoportban megkérdezik a 20-25 éves fiúkat, hogy ők szüzek-e vagy sem szinte biztosan mind azt fogja mondani, hogy őőő aztán nem, már régen elvesztették. De az is biztos, hogy legalább a fele hazudik. Viszont ez miatt minden 25 év körüli szűz srác azt hiszi, hogy az ő esete nagyon egyedi, pedig nagyon nem az.
2021. okt. 18. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!