Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag a csajokat nem érdekli a péniszméret, akkor miért tudja mindegyik centire pontosan a pasija méretét?
Szerintem őket nem érdekli ez centire.
Ők ránézésre már tudják, hogy kb. melyik a jó érzés nekik.
De nagy eltérések nincsenek a fiúknál, nagyrészt átlagosnak mondható mindenkinek, 1-2 kirívó eset van csak, akinek nagyon kicsi, vagy esetleg nagyobb az átlagtól.
Inkább látványra mindenkié más, makk kinézete, pénisz görbület, meg főleg a zacsi tud teljesen eltérően kinézni.
De mindenkinek más típus jön be, itt sem lehet egyértelműen megmondani melyik a jobb.
Hát nem tudom.... Nekem már volt olyan hogy egymásba gabalyodtunk egy csajjal és amikor mondtam h akkor mehetnénk akár hozzám, akkor beközölte h jó de őt 18 alattiak nem érdeklik.
Először azt hittem csak a korommal poénkodik vagy valami, de aztán kiderült h véresen komolyan gondolja....
Kérdezem, h de miért olyan fontos ez? Mondta h őt az alatti pasik nem tudták eddig kielégíteni és most már nincs kedve neki se kezdeni, ha tuti csalódás lenne számára.
B+ és 1 órás smárolás után el kellett kullogjak megalázva, mert nincs akkora. Életembe ennyire nem aláztak meg mint az a nő. Valahol megértem h neki mi a jó, de akkoris.
7#
Igen.Engem egyszer az első randin egy centivel fogadott.Azt mondta hogy először mérünk.Mutatta:Látod ezt a vonalat?(16 cm)No ha ettől nagyobb a f..d akkor ferfi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!