Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag a csajokat nem érdekli a péniszméret, akkor miért tudja mindegyik centire pontosan a pasija méretét?
Szerintem te össze kevered a szezont a fazonnal.
Amikor a nők azt mondják, hogy a méret nem lényeg, akkor igazat mondanak. Nem egy férfi nemiszervének mérete fogja meghatározni és főleg nem eldönteni, hogy együtt lesznek e az adott férfival vagy sem.
Ugyanakkor mint mindenkit a világon, férfit és nőt is, a sex motivál és irányít, ha ez nem így lenne, akkor nem lennénk 8 milliárdan.
Tehát a nők számára is egy fontos része a seuxális együttlét partnerükkel, érzelmi és fizikai szinten is. Így fizikai szinten igen is, számon tartják / számon tarthatják, hogy nekik milyen méret az ideális.
Ez pontosan ugyan az a számon tartás, mint a férfiaknál, hogy melyik nőnek milyen feneke, milyen mellei vannak. Csak mint a sexualitás területén a legtöbb dolog, ez is kettős mércével van mérve. Ha egy nő nyiltan számon tartja a méretet, akkor az egy "k..va", ha egy férfi számon tartja a nők méreteit, akkor az egy bika.
Csak kedves uraim, vegyék figyelembe, hogy a bikából lesz az ökör.
#15: "ahogy nekem sem attól lesz jó a szex hogy valakinek mekkora a melle vagy a segge"
Ezek nem játszanak szerepet a szexuális élvezetben a pénisszel ellentétben szóval rossz a párhuzam.
Az alkalmi, egyéjszakás szexben valószínűleg komolyabb szerepe van a méreteknek. Nőnél, férfinél egyaránt. De a kapcsolatban, ahol érzelmek vannak, ott alig számítanak.
Kérdező, nálad valami el van ferdülve, ha azt mondod, hogy a mell, a fenék nem játszik szerepet a szexuális élvezetben! Ha a párom mellével játszom, feláll a farkam, ha a fenekét simogatom, akkor is. Ha szeretkezés közben ő van felül, és a melle az ém mellkasomra ér, és cirógat, elélvezek! Amikor kifliben vagyunk, a feneke az ölemben, alig bírok ki 3 percet!
Hallottam már róla, hogy vannak, akiket a női mell nem izgat, hát én nem vagyok olyan, de szerintem a többség velem ért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!