Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi péniszmérete rendben van, se túl nagy, se túl kicsi, hogy lehet vele rossz a szex ? Volt már ilyenre példa veletek?
A volt férjemnek 17centis farka volt. De nem tudta használni. 1perc sem kellett már elélvezett. Előjáték semmi. Soha nem foglalkozott azzal hogy nekem is jó legyen.
Ilyen ha nem tudja használni
Úgy lehet hogy szinte semmit nem befolyásol a méret.
Sokáig bírja , jó kemény legyen és figyelje a csajt is.
a kérdésre: a szex nemcsak a behatolásból áll, vannak más elemei is. az utóbbiakban kell keresni a megfejtést.
45F
Exemnek (nem hiába ex) 16 cm volt de pár nyomásra élvezett. Második menetet nem bírt. Nyalni nem tudott nem igazán szeretett. Egy idő után rászokott az orálra, persze egyoldalúan csak neki, mert elmondása alapján az orgazmus miatt annyira kifárad nincs ereje velem foglalkozni.
Kukáztam.
#9: nekem a "szexsuliban" már a ritunpályán elmondták, hogy lányoké az elsőbbség.
az alapoknál el tudnak szúródni a dolgok (pontosabban azok hiányában).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!