Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legdurvább, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább, amit házibuliban csináltatok?

Figyelt kérdés

febr. 17. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Kidobáltunk az ablakon dolgokat, összehánytunk ezt-azt. Ja, amúgy szex kérdés? Csak szimpla többes, de az nem durva, hanem kellemes móka :)
febr. 17. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
5 sráccal egyszerre
febr. 17. 10:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Volt, hogy szexuális cselekedetedet rokon is látta?
febr. 17. 10:47
 4/8 anonim válasza:
79%
Igen, anyámék végignézték ahogy 11.ikben megb*sztak a pótvizsgán matekból
febr. 17. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 persze-persze, ott vannak a szülők minden házibulin, sőt a nevelőanya (szigorúan max. 30 éves, szilikonmelles), meg a nővér/húg is azonnal beszáll az orgia közepére. Így gondoltad? 😂
febr. 17. 15:38
 6/8 subrette ***** válasza:
100%
Meghívtak egy buliba, hogy emeljem az esemény színvonalát -- így mondták a fiúk. Letapiztak a fiúk, az ölükbe ültem és végigcsókoltam őket. Elég ribis viselkedés, de tizenévesen izgalmas és önbizalomnövelő volt.
febr. 17. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
3 pasi és én.L
febr. 17. 18:00
 8/8 Rex Hunter ***** válasza:
Mindenki előtt keményen megszopattam egy félvér roma csajt. De úgy hogy csattogtak a golyóim a szàjàn, ràngattam, rànyomtam és rajta tartottam a fejét, folyt a taknya-nyàla, hörgőtt, a végén a szàjàba élveztem és lenyelettem vele az utolsó cseppig a 8 lövést. Utàna még volt pàrszor vele ilyen, de akkor már kettesben. Életem legjobb oràlis élménye volt
tegnap 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!