Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nôk,lànyok, mi az a maximum pèniszmèret, amit mèg anàlis szexnèl bevàllalnàtok?
Figyelt kérdés
#szex #Pèniszmèret
2021. szept. 30. 16:16
1/9 anonim válasza:
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
2/9 anonim válasza:
Tényleg , mit akarsz tudni ezzel a sok fütyi méregetéssel???
Ha egy kis logikád akkor hogy képzeled el.?
Ott van vagy 15 fütyi a 10 centitől a 25 centiig és sorba bepróbálják a csajok.
AZtán majd neked válaszolnak itt hogy mégis mennyi az a max.
3/9 anonim válasza:
En eddig csak a baratomnak engedtem az analt igy nem tudom mi a max.
5/9 anonim válasza:
Egyetértek a #4-sel nincs maximum.
6/9 A kérdező kommentje:
# 4-es, 5-ös ti biztos nôk vagytok?
2021. okt. 4. 21:12
7/9 anonim válasza:
A #4 nem tudom, de én nő vagyok.
#5 voltam
És még annyit, hogy egy nagy vastaggal próbáltam ki először az anált és nem fájt, mert a srác óvatosan csinálta és értett hozzá.
8/9 Pretorius25 válasza:
Ha a szerelmednek kis farka van, akkor kicsivel próbálod ki az anált, ha nagy méretű szerzszáma van, akkor meg naggyal. Nem a méret számít, ez nem kívánságműsor, hanem a pasas személye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!