Mennyi idő az a maximum ingázás egy nap amit bevállaltatok vagy bevállalnátok?
Simán.
Gondolj bele: 4 napot dolgozol, 3 napod van kipihenni magadat.
Persze mondjuk az is kérdés, mennyi lenne maga az utazási költség, mert az azért nem mindegy...
8-9 ora munkanal igen, 12nel mar necces. De tenyleg jo 3 nap pihi.
Attol fugg, most mennyit kerestek, ha ez joval több, es kell a love akkor bevallalnam. Pl tartozas, vagy lakasönerőnek jol jøn, ha most csak pl 150et kerestek. Ugye nektek kell tudni, fél évet max 1 evet ki lehet igy birni, ha van cél, amire kell a pénz. Hosszutávon keressetek ott egy albérletet.
Nekem nem érné meg...
A mostani 2 x 45 percet is sokallom.
Azért költöztünk oda, ahol lakunk, mert gyorsan beérünk a munkahelyünkre. Nekem kb. 20 perc, a páromnak 40, ha a központjukba megy, de ő amúgyis sokat jön-megy, nem mindig ugyanott dolgozik.
Amióta az M0 beállt, azóta mindkettőnk menetideje duplázódott, triplázódott. Mi már ezt is sokalljuk, nagyon, pedig a fizunk kb. megegyezik a leírtakkal.
Szerintem 2,5 óra/út az rengeteg. Időben és benzinben is. Max átmenetileg vállalnám be, ha meg lennénk szorulva, vagy tényleg annyira keveset keresnénk, hogy ez az álom kategória. Oké, hogy csak 4 nap, de az a 4 nap teljesen elmenne a melóra, semmi másra nem lenne idő mellette. Gyerekekkel, családdal pl. többnyire összeegyeztethetetlen. Esetleg abban a 4 napban próbálnék olcsó szállást találni a környéken. Lehet olcsóbb, mint ennyit utazni.
És átmenetileg nem tudnátok odaköltözni?
Ott bérelni valamit, a sopronit meg kiadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!