Hova mehetnétek ha kirúgnának az állásotokból? A közmunka világába maximum?
szép lenne ha a 6 féle szakmámmal ami mellesleg mind a négy szektort felöleli utcát söpörnék..
egyébként meg hobbiból bármikor :)
Egyelőre még nincs végzettségem, tanulok. Most diákmunkán vagyok. Ha innen kivágnának, akkor találnék más diákmunkát. Nem sokkal, de minimálbér felett fizetnek, most is netto 65-öt keresek, hétköznaponként 4 órában. Mellette pedig nyaralok, szünet van.
Aki közmunkára megy, az beteg, vagy nagyon buta, vagy lusta elköltözni oda, ahol a szaftosabb melók vannak.
Az h hány szakmád van önmagában semmit se jelent a kérdés hogy MIK és MILYEN gyakorlattal.
Nekem 4 szakmám van amik együtt 5 ft-ot se érnek, a 4 ből 3mal soha az életben egy napot se dolgoztam, a negyedikkel igen, de annyira beszűkült az is hogy ha inenn elküldenek hova kellek majd sehova.
A diákmunkát hagyjuk mikor anno én diák voltam egy telefon a szövetkezetnek hogy jövő héten ráérek 2 napot és lett meló 2 napra.
Volt hogy úgy mentem 3 napot melózni 1 héten h mind a három nap más céghez. AZ könnyű volt.
De most a 4 szakmával immár nem diákként visszamennék oda ahol anno diákként zéró szakmával még érettségivel se dolgoztam... szóba se állnának velem.
Nem érdekes.....
"majd kényszervállalkozásba kezdenék"
Azt már hallani is szar öcsém. Akkor inkább szalagmeló meg szarlapátolás mint kényszervállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!