Ha behivtak közmunkára es en nem megyek akkor a munkaügyi központ kifog törölni engem a rendszerből ugye?
Semmit nem követelnek vissza amit jogerős juttattak. Márpedig amíg kaptad a támogatást és nem kaptál róla határozatot hogy befejezik a folyósítását, addig te legálisan kaptad.
Akkor követelnek vissza pénzt, ha azt jogosulatlanul vetted fel. Például mert nem jelezted hogy megváltozott a foglalkoztatási státuszod és fizetés mellett még felvetted a segélyt is. Ezt kérhetik csak vissza, és csak onnantól ahonnan jogosulatlanul kaptad.
Ha kitörölnek a nyilvántartásba, akkor majd kapsz határozatot hogy milyen juttatásokat fognak tőled megvonni. Ezt a 22800-as segélyt, meg a TB-fizetést elsődlegesen. Nincs teendőd vele, és visszamenőleg biztos hogy nem vesznek el semmit.
Igen,törlés,és " büntetés" 60-180 napig nem regisztrálhat vissza.Ha a munkaügyi fizette a taj kártyát,és az közben lejár,akkor "piros" lesz.
Én az ön helyében megnézném/halgatnám az ajánlatot,mi,mikor és hol a közmunka.
Akar 5 utcányi szórólaposás heti 3szor is lehet az a munka.
Én 30 nap postaszolgálatot fogtam ki,napi 4órába,ülő levélszortírozas.Jórészt az elhunyt,elköltözött,üresház listák bújása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!