A munkaügyi központ kényszerít h bolti hentes tanfolyamot végezzek, különben törölnek a rendszerből. Ez fair? Külker. ügyintéző a szakmám, nem 8 általános
Elég szomorú, hogy alantas munkának tartod a bolti hentes munkát.
Végül is nem fog az aranygyűrű leesni az ujjadról ha elvégzed a tanfolyamot, és az is lehet hogy a tanfolyam végén egy nagyobb üzletben a hentes pultnál árulhatod a felvágottakat. (arról nem is beszélve, hogy neked ingyen lesz a felvágott amit a dolgozok maguk között elosztanak,hazavisznek aminek bár semmi baja, de eladásra már nem mehet)
Amúgy meg, kényszeríteni nem kényszeríthetnek csak felajánlhatják hogy vagy elmész tanfolyamra, hasznosítod magad, vagy nem fogadod el, de akkor a segély se kelljen. Te döntesz.
első vagyok..
Tudom, hogy nem az életcélod, de még mindig jobb a pult mögött állni, és dolgozni a pénzért, mint az adófizetők pénzéből segélyen élni.. Senki nem mondta,hogy életed végéig párizsit árulj. De amíg nincs más lehetőség addig mindent meg kell ragadni.. Kis ésszel még el lehet érni azt is, hogy az ember a hentes pult mellől átmenjen egy másik helyre.
De mint írtam a választás joga a tied. Ha akarsz kezdeni magaddal valamit, akkor fogadd el, és tanulj. Ha túl alantas akkor ne fogadd el, és nem kapsz segélyt.. ennyi..
Csak megjegyzem.. Anno annak idején nekem a varrónői szakmát ajánlották. Azt se tudtam hogy kell varrni, és utáltam is. De megtanultam. Jó volt pár hónapig varrodában dolgozni, és ma meg jól jön, hogy otthon simán megvarrok egy ruhát magamnak..
Időpont ma 19:25
Miért kéne marhát vágnia???
Olvasd már el mit írt a kérdező!
Idézem: bolti hentes
Akármelyik üzletbe bemész mindenhol vannak a hentespultnál női dolgozok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!