Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaügyi központ küldöt...

A munkaügyi központ küldöt egy levelet hogy, jelenyek meg állás interjún pedig direkt kértem hogy, nem szeretném ezt a fajta állást mit mondak a munkáltatonak mert kelemetlen az egész?

Figyelt kérdés
És valószinüleg azért külték mert sajnálják a 90 napos elátást amit most járna és direkt szívatnak ez nekem se jó mert az utazás pénzbe kerül.
2018. jan. 27. 21:32
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ha meg nem megyek ki zárnak a rendszerböl és még 90 napos elátást semm kapom meg de durva hogy, kébzések is a szomszéd városba indulnak amire már emiatt nem fognak felveni.Mert gondolom a helyiek vannak előnybe mert nekem oda vissza 4 óra az utazás és kevés esélyt láttok rá hogy, felvesznek de ez megint pénz lesz az utazás csak a felvételire.
2018. jan. 27. 21:39
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Nagy kérdés, hogy mennyire akarsz dolgozni. A helyesírásodat nézve nem gondolom, hogy van valami rendes szakmád. Én a helyedben nem válogatnék, hanem megtisztelésnek venném ha valami munkát rám bíznak ,és minden igyekezetemmel próbálnék megfelelni
2018. jan. 27. 21:44
 3/21 A kérdező kommentje:
Ha kapom 90 napos elátást felesleges meg van esélyem kébzésre is csak azt nem értem miért fáraztanak felesleges utazásal is a szomszéd város ok mert oda van értelme menni még ha kicsi az esély hogy, felvegyenek.De hogy, minek küldenek olyanra amire megkértem hogy, ne küldjön mert ez nagyon nem segítség csak jól bele rugnak a földön lévö emberbe.
2018. jan. 27. 22:04
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
3: Olyan elvileg nincs, hogy te kijelented, hogy ilyen meg olyan munkát nem akarsz csinálni. Ha a végzettséged elég hozzá, és egészségügyi okok sem indokolják a megtagadást, akkor el kell, hogy fogadd. Vagy nem muszáj, de akkor nuku segély.
2018. jan. 28. 08:59
 5/21 A kérdező kommentje:
Azt értem de akkor mi a fenének fizettem évekig ha vissza semm kapok semmit rádásul kényszeritenek olyan helyzetbe amitt nem szeretnék.Náluk ez az ügyintézés érdekes módon a szomszéd városba munka meg kébzések is inulnak állandoan csak itt ennyire szerecsétlenek.Nyilván való hogy, igy javitják a statisztikát.
2018. jan. 28. 11:26
 6/21 anonim ***** válasza:
57%
5: Nem értelek. Mit fizettél, és kinek? És mit vársz?
2018. jan. 28. 11:29
 7/21 A kérdező kommentje:
Mindenki fizetéséböl vonak le járadékokat erre célra is külön vonak le.Azt ha o segítség van ügyintézés terén a kövi munkahelyemen ne vonják le a fizetéseből mert ennyit én is tudnék csinálni ügyintézöként.Mert ha az ember magára számithat kiszólgáltatot helyzetben teljesen felesleges a munkaügyi hivatal.
2018. jan. 28. 11:45
 8/21 anonim ***** válasza:
40%
7: Ezt adózásnak hívják. Ha nem erre, akkor másra megy el. De most mégis mit vársz? Hogy majd kapod a potyapénzt, és még majd te döntheted el, hogy milyen munkát ajánljanak?
2018. jan. 28. 11:47
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen had döntsem már el 2018-ban mitt szeretnék dolgozni nem diktatúrában élünk.Nem potya pénz hanem adó amit fizetem amiböl így is nevetségesen keveset kapnék vissza.Ne vonja le ha nem segít meg a pályázati pénzeket se vegyen fel a hivatal mert valüszinü nem a kébzésekre költik a jó emberek hanem magukra.A másik városban érdekes modon van minden itt meg semmi nem indul egy kicsit se fúra de állás sincs.Meg ha sajnálod a pénz kivánom neked te is útaz 4 órát minden nap meg tanulj melé ja és kelj hajnali 4-kor mert akkor van busz.De megfogom probálni ezt a lehetőséget mert van esélyem így legaláb jobb jövöre.
2018. jan. 28. 12:01
 10/21 anonim ***** válasza:
44%
9: Te döntöd el, hogy mit szeretnél dolgozni. Azt viszont nem, hogy a hivatal mit kínál fel. Most akkor evvel az erővel én kiköthetném a munkaügyi központnak, hogy majd akkor szóljanak, ha hollywoodban van színész állás azonnali kezdéssel, ha megvan, adják a vízumot, meg a puccos magánrepülőgépet, addig pedig lesznek szívesek folyosítani a segélyt. Aztán meg ébredés, és bilibe lógás.
2018. jan. 28. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!