Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaügyi központ küldöt...

A munkaügyi központ küldöt egy levelet hogy, jelenyek meg állás interjún pedig direkt kértem hogy, nem szeretném ezt a fajta állást mit mondak a munkáltatonak mert kelemetlen az egész?

Figyelt kérdés
És valószinüleg azért külték mert sajnálják a 90 napos elátást amit most járna és direkt szívatnak ez nekem se jó mert az utazás pénzbe kerül.
2018. jan. 27. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
De ha gondolod, menj be, és mond el, hogy te nem ezt az állást akarod, a segélyre viszont igényt tartasz. Meglátod, mit fognak reagálni. Ki kell ábrándítsalak, de a te elképzelésed egy abszurd fikció, a világ egyik országában sem így működik.
2018. jan. 28. 12:25
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha szerencsém van kedden lesz munkám ott megprobálok megmaradni ha csak magára számithat az ember majd onnan intézek felnőt kébzést a 2 szakma is ingyenes csak elég nehéz lesz elmondani a munkáltatonak hogy, szombaton nem tudok jönni iskola miatt.Mert a munkáltatoknál sincs semmi megértés reméltem a hivatalba más lesz de nem.
2018. jan. 28. 12:33
 13/21 A kérdező kommentje:
És csak amiatt vagyok ilyen rossz helyzetben mert 16 évesen meghaltak a szüleim a lakást fizetni kelet mert ha nem utcára kerültem volna ezért olyan szakmát tanultam amivel könnyen elhet helyezkedni nem amitt szeretem volna csinálni.Ma már van féretet pénzem de mindig probálm az ingyenest választani mert bennem marat hogy, magamra számithatok és csak pénzben bizhatok.
2018. jan. 28. 12:40
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

Okés, mit akarsz?!

Ha nem fogadod el a mügyi kp. által ajánlott melót, akkor kivágnak mert minek szívd a zsebüket feleslegesen.

Igen, eldöntheted, mit akarsz melózni, de akkor ne várj támogatást ingyért, vagy ha kapsz a semmire pénzt, fogadd el, amít kínálnak.

Amúgy ostoba vagy.

2018. jan. 30. 12:16
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
És senkit nem érdekel a nyűgöd, nem te vagy az egyetlen, aki 16 évesen árva lett, mégsem a péniszvakarásért várja a pénzt, hanem DOLGOZIK!
2018. jan. 30. 12:17
 16/21 A kérdező kommentje:
Beteg vagy ember 0 hatékonyságal dolgoznak a hivatalba csak azért hogy, jó legyen a statisztika.De biztos te is hivatali melós vagy magyaránt az állam tart el mert nem termelsz semmit.
2018. jan. 30. 14:56
 17/21 BlackSword ***** válasza:
39%
Neked egyelőre egy intenzív helyesírás tanfolyam kéne... Csak hogy tanulj valamit: kéPzés, nem kébzés...
2018. jan. 31. 09:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj kérdező, az Nfsz-szel szerződött munkáltatók pontosan tudják, miféle statisztika-kozmetikázó rendszer van a kormányhivatalok által működtetett intézményekben, ezért velük meg lehet beszélni, hogy NE felelj meg az ajánlott állásra! Tőlem pl. már a telefonban megkérdezzük, hogy akarok-e ott dolgozni, vagy csak a papíromat töltsék ki? Nem győztem pislogni... Amikor meg bementem, és érdeklődtem a kondíciók iránt, ők nem győztek szégyenkezni az általuk adható közfoglalkoztatotti munkabér miatt!

Szó szerint azt mondták, csak akkor vállaljam el, ha tudok mellé még egy fél napos állást találni önerőből, mert megélhetésre csak úgy lesz elég a pénz, amit adni tudnak. És úgy töltöttük ki a papíromat, hogy ne lehessen kizárni miatta a rendszerből {"nem feleltem meg"}.

2018. febr. 6. 03:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Szóval nem lesz gond, ne parázz, masszát meg emberség az emberekben; az elgépeléseket pedig kéretik elnézni nekem, a T9 olykor önálló életre kel, és nem győzöm folyton felülbírálgatni... ;)
2018. febr. 6. 04:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Affenébe'... "masszát" helyett: "maradt", értelemszerűen. :D
2018. febr. 6. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!