Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a maximum km, amit bevállalnátok egy kapcsolat elején, mondjuk amíg komolyabb nem lesz?
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 17:06
2/17 anonim válasza:
20 km.
Ilyen távolságon belül van annyi ember, hogy találjak párt.
Távkapcsolat nem érdekel, abból soha nem lesz nálam semmi komoly. Sőt, kapcsolatnak se nevezem.
3/17 anonim válasza:
Ha szeretem, es komolynak tunik, akkor barmennyit, felteve, ha megtudjuk oldani penzben es idoben 3-4 heti talalkozot, es latok hajlandosagot es lehetoseget a koltozesre valamelyikunk reszerol.
4/17 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy hol lakik mert mindenki Pesten vagy külföldön köt ki előbb utóbb, mer máshol nem lesz jövője. Legalábbis én tutira kimegyek ha nem tart velem már bukott a dolog.
5/17 anonim válasza:
Budapesten kívülről már nem érdekelnek az emberek.
7/17 Lazy Lover válasza:
nincs meg szabva de még egyszer nem mennék bele távkapcsba van pesten elég nő
8/17 anonim válasza:
Mi a férjemmel annó 63 km-re laktunk egymástól.
9/17 anonim válasza:
Mikor megismerkedtem a párommal, 200 mk-re laktunk egymástól, ő Budapesten, én vidéken. Épp elégedetlen voltam a munkámmal, így állást keresestem, tehát benne volt, hogy záros határidőn belül Budapestre költözhetek. Mivel ő itt nőtt fel és a munkája is ide köti, ő nem költözött volna. Csakis úgy mentem bele, hogy tudtam, hoyg költözés lesz, mert önmagában a távkapcsolatnak semmi értelmét nem látom.
10/17 anonim válasza:
Eddig azt mondtam mindig, hogy max 30 km. Viszont jött a párom, 1100 km van közöttünk.
Bevállaltuk mert tudjuk, hogy ez hamarosan megfog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!