Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lány tapasztalt férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány tapasztalt férfi működhet?

Figyelt kérdés
Szóval én még szűz vagyok és rámhajtott egy olyan férfi akinek szó szerint már mindenben volt része. Vajon fog velem "bajlódni"?
2021. okt. 14. 07:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret akkor akármit megtesz, és ebben benne van a türelem is.
2021. okt. 14. 07:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bénázni fogsz (még akkor is, ha úgy teszel, mintha nem), de ne aggódj! Ha pasi normális, nem lesz ezzel gond.
2021. okt. 14. 07:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Belejössz majd rendesen !
2021. okt. 14. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szívesen "bajlódok" szűz lánnyal, de ez hozzáállás kérdése. Te tudod, mit tud, s mit akar. Ha csak maga örömét keresi, ne akard vele!

40+ F

2021. okt. 14. 07:48
 5/8 Williamspear ***** válasza:
100%

Hány éves vagy kérdező?

Mennyi a pasi?

2021. okt. 14. 08:09
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
igen lacika
2021. okt. 14. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Én konkrétan kifejezetten örülnék ha egy lánnyal"bajlódhatnék". Ha én vezethetném be az erotika és érzékiség világába. Ha nem azt akarná, hogy jó keményen dugjam meg, hanem lehetne előjáték, ismerkedés együtt a testével, felfedezni vele együtt mi a jó neki, hol vannak az erogén zónái, mi izgatja fel és hasonlók. És ha olyan állapotba kerül, hogy kívánja és akarja a folytatást is, akkor úgy a magamévá tenni és úgy elvenni a szüzességét, hogy igazán kellemes emlék maradjon.

48+Ffi

2021. okt. 14. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen "bajlódnék" veled!
2021. okt. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!