Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog a mai világban 20 felett szűznek lenni?
Én is 20 felett vagyok és szűz. Nem érzem, hogy gond lenne a hozzáállásommal. Mire gondolsz pontosan???
22L
Csak ismételni tudom önmagam. A szuzesseg huszonévesen inkább tehet, mint valamiféle érdem (nagy érdem ám szociálisan lemaradottnak lenni, aki nem nőtt fel). Ha egy lány huszonévesen szűz, akkor azt gondolom valami baj lehet, vagy őt utasítják el (mert csúnya, lecsúszott, stb), vagy ő utasítja el a férfiakat valami okból (vallás, bigottság, aszexualitás, stratégiázik valamit, stb) vagy ezek kombinacioja. Semmiképp nem egészséges manapság, ezt a teljes releváns pszichológiai irodalom ismeretében mondom.
Ha egy társaságban bármelyik 20 körüli férfit megkérdik, hogy szűz-e még, kb mindenki azt mondja, hogy dehogy is, ő már egy csomó nővel volt. De szerintem sokkal sokkal több férfi veszíti el jóval 20 után a szüzességét mint amennyi bevallja.
Azért fiúként ha valaki 15-16 éves és nem a legjobb legjobbak az adottságai (belső tulajdonságokra és külső tulajdonságokra egyaránt) nagyon nehéz dolga van.
Én is 23 évesen vesztettem el, mert ekkora értem el azt, hogy mind külsőre mint belsőre felfejlődjek annyira, hogy tudjak nőkkel ismerkedni. Amikor még szűz voltam akkor szégyelltem, de ma már úgy gondolom, hogy nem kellett volna.
Mindennek megvan a maga ideje.
Mi értelme 30 evig várni vele?
Csomo dologból kimaradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!