Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális srácok, pasik a mai világban a "szalagmóka"a menő ahhoz hogy kapcsolatot szerezzünk be kell állni a sorba vagy érdemes várni egy -egy normális pasira?
Nekem az a tapasztalatom, hogy baratsag extrabol kepes kialakulni kapcsolat.
Aki gorcsosen kijelenti, hogy csak komoly erdekel, az megy a levesbe. 26f
A barátság először extra nélkul, később extrával jó alap egy harmonikus párkapcsolathoz.
Ehhez viszont az kell, hogy egyáltalán találkozzanak a felek, mert neten át,chat,stb útján nem lehet ismerkedni.
Ezek arra jók, hogy kamuzni lehessen,illetve megfutamodni,akár egy szó miatt.
Egy párkapcsolat sem virtuális, ezért a barátságnak sem szabad azzá válni.
Próbáltam barátkozás miatt ismerkedni, lehetetlen, ki kell,hogy jelentsem.
A legtöbben több vasat tartanak a tűzben, ide-oda ugrálnak és már azt sem tudják, kinek mit írnak...
Sajnos, nagyon rossz a kilátás, minden téren sivárrá váltak a kapcsolatok...
40 éves vagyok
Sokáig vártam mert randizni akartam ismerkedni, utána ágyba ugrani.
Rá kellet jönnöm hogy a meleg világban ez nem így működik. Legalábbis én neten ismerkedek.
Eddig 2kapcsolatom volt, mind a 2ő szex randiból alakult ki.
Gáz vagy sem, én igen is bizom es hiszek a szerelemben, és várok rá, kaland egyaltalan nem erdekel.
Ha emiatt egyedul halok meg, hat legyen :) Bizom benne, hogy valaki akkor is vár rám.
18 evesen tudok igy gondolkodni, es szomorunak tartom hogy a melegvilagban ennyire megy az egyejszakazas manapsag, de hat, ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!