Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális dolog a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális dolog a mai világban 20 felett szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Felnőtt testben ragadt gyermek lelkek?

2021. máj. 17. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mit nevezünk normálisnak.

Szerintem inkább úgy kéne fogalmazni, hogy nem átlagos, de ezzel nincs baj. Mindenki majd akkor veszti el ha szeretné vagy talál valaki olyat akivel majd....

De mindenesetre az tény, hogy az ember már 16 éves kora körül kialakít mélyebb érzelmi kapcsolatokat és azok folytatása a szexuális kapcsolat is, tehát ha ebből a szemszögből nézzük akkor igaza lehet a kérdezőnek.

De nem ítélek meg senkit, mert nem az én feladatom, de a téma érdekes már szexuálpszichológiai és fejlődéstani szempontból.

2021. máj. 18. 12:25
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Ejha..!! A TELJES releváns pszichológiai irodalom a kisujjadban van? Nem semmi penge figura lehetsz! Mégis a GYK-n osztod az észt... 😁😁😁😄😄😂😂😂😂

😆😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2021. máj. 18. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
14%

Akadémikusként dolgozom, marginálisan érintve ezt a területet is, szóval viszonylag jól ismerem a szakirodalmát, igen. A benyomott öttucat smiley nem arról árulkodik, hogy te is hasonló cipőben jársz.

2021. máj. 18. 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Valóban nem vagyok akadémikus. De egy nagyobb összegbe mernék fogadni, hogy te sem. Csak tájékoztatásképpen elmondom, hogy a neten ezekkel az emojikkal lehet kifejezni a hangulatunkat, éppen ezért hangulatjeleknek is hívják. Az a körülmény, hogy én 23db emojit tettem ide (ami azért nem öt tucat, szóval a Matematikai Tudományok Osztályát a jelek szerint ritkábban látogatod a kelleténél) valójában arra utal, hogy az általad leírtak kb ilyen érzelmeket váltottak ki belőlem. Egyszerűbben szólva, ennyire röhejes amit írtál. Örülök ha segítettem kicsit jobban megérteni az internet rejtelmeit. 😉 Persze nyilván érted te magadtól is, csak játszod az eszed, akadémikus meg ilyesmi... Hihető teljesen.

Nem szándékozom vitát indítani, csak reagáltam az arcoskodásodra akadémikuskám.

Béke veled!

2021. máj. 18. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
14%

Akkor buktál egy nagyobb összeget.

Legközelebb próbálj meg a tartalomra reflektálni, és érveket felsorakoztatni a mondandód mellett, ne pedig személyeskedni, mert amit idehánytál azzal nem lehet mit kezdeni, a személyeskedésed pedig visszafelé sült el. Béke akkor lesz velem, ha nem támadsz be újra. Bye.

2021. máj. 18. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem buktam nagyobb összeget és nem sült el visszafelé semmi. Attól, hogy te idekaparsz valamit, az még nem lesz tény amit mindenkinek el kell hinni. Jó vicc...
2021. máj. 18. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 36 évesen is szűz vagyok még, férfiként ezt nem normálisnak érzem, de normális vagyok teljesen. :)
2021. máj. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!