Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mai világban már az lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban már az lenne a normális ha az ember mindenkivel szexel akivel csak lehet?

Figyelt kérdés

Én igaz hogy nem szexeltem sokat így nem is nagyon van hozzá bátorságom olyan lányokkal összejönni kalandra akiről gondolom hogy tapasztalt. De én úgy gondolom hogy a szex nem is arra való hogy csak úgy bárkivel csinálja az ember. De sok embernél természetes az hogy ha tetszik neki valaki azzal le is fekszik, közbe még nem is ismeri. Volt már olyan hogy azért bántott egy lány mert nem feküdtem le vele, de alig ismertük még egymást, meg nagyon csak szexet akart ami nekem fura egy lánytól.

Velem van a baj? Nem nagyon találok olyan lányt aki hasonlóan gondolkodik sajnos.

2020. febr. 20. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Valóban így van. A szexualitás elvesztette a varázsát. Sajnos...
2020. febr. 20. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy kinek mi az alap vagy természetes cagy ki mit csinál? Te szexelj azzal akivel te szeretnél, a többi is így fog tenni. Amíg nem vagy szociológus, filozófus, stb ne foglalkoztasson a többi mit csinál a mai világban
2020. febr. 20. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére igen :D
2020. febr. 20. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem. A 2000-es évek eleje óta ez a divat.
2020. febr. 20. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos igen. De én büszke vagyok arra hogy nem vagyok "normális". L
2020. febr. 20. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz eldönteni, hogy te most dicsekedni akarsz, vagy simán csak lányok privijeit várod azzal hogy "bántott egy lány mert nem feküdtem le vele" :D

A te dolgod, személyes értékrended hogy kivel, mikor mit csinálsz. Ettől a szex még szimpátia és bizalom alapján működik, mindenkinek kedves egészsége hány partnere van és mikor, a megismerkedés melyik fázisában bújik vele ágyba. Óvszert viszont használj alkalmiban minden alkalommal :)

2020. febr. 20. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez lenne a normális. Inkább az, hogy mindenki azzal szexel, akivel akar. Nem mindenkivel.
2020. febr. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!