Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg pozitívum lesz a lányoknál 20 felett, hogy szűz
vagyok?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, de még soha nem volt párkapcsolatom, szűz vagyok, igazából semmi lánnyal kapcsolatos dolog nem volt még az életemben. Haverjaim szerint nem nézek ki rosszul, csak az a baj hogy régre visszavezethető dolgok miatt önbizalmam alig van, és soha nem mertem lányoknál próbálkozni, pedig azt mondták már simán "habzsolhatnám" a nőket. És szerintem ez pár évig még így is lesz, de rajta vagyok a változáson egy ideje. Egyik haverom mondta, hogy ha majd huszon pár évesen is szűz leszek, de mégis egy magabiztos jó pali leszek, akkor a lányoknak tetszeni fog ez az "érintetlenség". Ez igaz?
Nem az. Nekem szinte kiakadt, mikor elmondtam neki egy idő után.
2021. aug. 30. 12:04
3/14 anonim válasza:
Nem, mert azt fogják gondolni, hogy fogalmad sincs, hova kell nyúlni.
Hacsak nem egy olyan lányt fogsz ki, akit kimondottan izgatnak a szüzek (nagyon ritka), hidd el, minél tovább vársz, annál inkább hátrány lesz.
2021. aug. 30. 12:08
4/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez egy marhaság. Ha találsz egy nőt, akivel kölcsönösen oda lesztek egymásért, őt nem fogja érdekelni. Szóval se nem hátrány, se nem előny. Ellenben ha a hölgy csak kalandra vágyik, akkor inkább hátrány a tapasztalatlanság. Persze kivételek lehetnek, vannak.
5/14 anonim válasza:
Egyetemen első évfolyamosként le fognak vadászni és már nem leszel szűz. Ne ellenkezz mássz rá a felsőbb éves muffokra mert később már gáz lesz hogy szűz vagy.
6/14 anonim válasza:
Nem.
7/14 anonymousreview60 válasza:
Nem lenne az./Nem igaz.
Viszont mindenkinek el kell kezdeni valahol. Tekintve, hogy sok emberi hím annyira önző vagy durva vagy szerencsétlen, hogy partnerednek jó eséllyel nem fog gondot okozni, ha kicsit szerencsétlenkedik egy 18-19 éves fiú.
Semmi esetre se mond meg direktben, hogy szűz vagy, de ha szex előtt/alatt rákérdeznek, ne is titkold. Jobb az őszinteség, az kisebb stressz.
Az önbizalmadon dolgozz a legtöbbet.
2021. aug. 30. 12:11
8/14 anonim válasza:
Szerintem egy férfinál inkább egyre kínosabb, ha minél idősebben veszíti el. Még nem vagy elkésve ezzel nem azt mondom csak gondolj bele, ha 25 aztán 30 és netán 40 évesen is szűz egy férfi ... vannak olyan csajok, akik szeretik a szűz fiúkat és a szerencsétlenkedésüket, mert akkor azt érzik ők a valakik és betanítanak stb. Egy nőnél nagyobb érték a szüzesség, de ott sem 30 évesen, mert aki még nő létére is szűz 30 évesen azzal tuti valami baj van. Szóval a haverjaid nem jól érveltek ezzel, hogy majd ezért epekedni fognak utánad, ha megtudják, hogy szűz vagy. A legtöbb csaj inkább azt fogja gondolni, hogy valami nem passzol veled, hogy még mindig szűz vagy. Vagy kicsi a farkad vagy meleg vagy meg hasonló dolgokat fognak gondolni, ha kitudódik.
2021. aug. 30. 12:21
9/14 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy 18 évesen ne fiúnak érezd magad, hanem minimum srácnak, jó ha fiatal férfinak.
Akkor jó fellépésű egy férfi, ha elégedett az életével, ebben pedig bizony meghatározó az, hogy rendben legyen a szexuális élete.
Iratkozz be tánciskolába.
2021. aug. 30. 12:30
10/14 anonim válasza:
Nem, a nők azt várják el, hogy jó legyen, hogy a pasi jól csinálja, értsen hozzá. Ez pedig szüzen képtelenség, sok tapasztalat gyűjtése nélkül nem megy. A lányok kiakadnak, kidobnak, ha még huszonévesen is szűz vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!