Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg pozitívum lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg pozitívum lesz a lányoknál 20 felett, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, de még soha nem volt párkapcsolatom, szűz vagyok, igazából semmi lánnyal kapcsolatos dolog nem volt még az életemben. Haverjaim szerint nem nézek ki rosszul, csak az a baj hogy régre visszavezethető dolgok miatt önbizalmam alig van, és soha nem mertem lányoknál próbálkozni, pedig azt mondták már simán "habzsolhatnám" a nőket. És szerintem ez pár évig még így is lesz, de rajta vagyok a változáson egy ideje. Egyik haverom mondta, hogy ha majd huszon pár évesen is szűz leszek, de mégis egy magabiztos jó pali leszek, akkor a lányoknak tetszeni fog ez az "érintetlenség". Ez igaz?
2021. aug. 30. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha pedig pl. mérnökire jársz, akkor senki sem fog "levadászni".
2021. aug. 30. 12:39
 12/14 anonymousreview60 ***** válasza:
92%

#9:+1

Kérdező! Ehhez még annyit, hogy a tánciskolába nem azért menj, mert ott akarsz becsajozni. Nem példanélküli, a Goldance is reklámozza azokat az eseteket, amik így történtek, de nem jellemző. A tánciskola azért jó, mert javítja a fellépésedet, meg mered fogni a csajt stb.

2021. aug. 30. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen lényegtelen hogy szűz vagy-e vagy sem. Egyedül az számít az adott lánynak mennyire leszel szimpatikus, vonzó. Viszont ha nincs önbizalmad, nem kezdeményezel... hát barátom akkor újabb 20 év múlva is szűz leszel, mert a nők nem fognak odamenni hozzád, neked kell kezdeményezni, udvarolni.
2021. aug. 30. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:
87%
Hátrány. Semmi nincs veszve, de hátrány. Ne írd ki a homlokodra, sőt... Én el se mondanám az első alkalomig
2021. aug. 30. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!