Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, pozitívum hogy egy pasinak saját lakása van?
Figyelt kérdés
20on évesen (most tegyük félre, hogy mi által, tudja mindenki, hogy hogy)2019. jún. 9. 16:19
1/21 anonim válasza:
Persze, hogy pozitívum. Ha háza van, az mégjobb, sőt ha villája, az a legjobb. De ez még kevés egy kapcsolathoz, mármint sok más dolog fontosabb :D
2/21 anonim válasza:
Szerintem negatívum. Egy lány mindig csak vendégnek érezheti magát nálad, soha nem lesz az az érzése, hogy valami közös van. Nekem kellemetlen lenne. Sokkal jobb, ha az első lakás közös szerzemény.
3/21 anonim válasza:
#2 vagy mondjuk felajánlod, hogy te fizeted a reszit, vagy te veszed a kaját és már nem érzed feleslegesnek magad.
4/21 anonim válasza:
Ez nem változtat a dolgokon. Nem akarok más lakásába beköltözni.
5/21 anonim válasza:
(Az meg vicces felvetés, hogy én fizessem a rezsit... Tehát akkor a srác kap a szüleitől egy lakást, és mellé meg kap ingyen puncit is plusz még a rezsit is fizesse a lány? Kicsit el van valaki tévedve.)
6/21 anonim válasza:
#5 ja hát ha a szüleitől kapta, akkor én sem fizetném a teljes rezsit. Amúgy egy kapcsolat attól egészséges, ha nem azért lakhatok ott, mert volt olyan kegyes megengedni, hanem mert szeret és jól esik neki, hogy úgymond adhat. Ha neki ez terhére van, akkor éljen egyedül. Nekem teljesen mindegy, hogy az ő lakásában lakok vagy közösben. Legalább ha az övé, akkor több pénzt tudok félretenni + nem lesz vita, hogy szakítás után kié legyen.
7/21 A kérdező kommentje:
Egy fordított helyzetben azért gondolom az lenne a helyes, ha a pasi fizetné a teljes rezsit :))
2019. jún. 9. 16:43
8/21 anonim válasza:
De várjatok már! Akik azt írják, hogy nem!
Most itt gondolom még az ismerkedésről/kapcsolat kezdetéről beszélünk, mert aki 2 éve eggyütt van annak már nem kell lakással imponálni!
A második ki költözik a barátjához rögtön, meg várjál ki az az idióta aki beengedi a csajt? Mert m, hogy ez nálam egy csajnál sem jött még szóba az biztos! Ahoz egy kicsit több kell, hogy együtt éljünk!
9/21 anonim válasza:
Kérdező gondolom a rezsi nem nő meg attól, hogy egy lány odaköltözik (vagy netalán többet kell két emberre fűteni? Vagy a lámpa jobban világít?). Azt meg, hogy lezuhanyzik miután megdugtad, gondolom nem akarod vele kifizettetni (mármint a víztöbbletet). Tehát az, hogy ne te fizesd a teljes rezsit a saját lakásodban, fel se vetődik.
A közös lakás az teljesen más.
10/21 A kérdező kommentje:
Közös együttélésnél azért tisztáznám, hogy minden feles. És úgy fair szerintem.
2019. jún. 9. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!