Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az ha egy férfi sokat nézi a saját nemiszervét és tetszik neki? Biszex hajlam?
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 13:10
1/6 anonim válasza:
Miért lenne biszex hajlam ? Ha le akarod szopni vagy csókol hatni akarod akkor az már kicsit az, de ez a saját tested semmi nincs benne ha nézed és tetszik. En is szoktam nézni a testem és azt érezni mennyire jól néz ki, szerintem mindenki csinál ilyet.18l
4/6 anonim válasza:
Akinek farka van, és meg is érinti, az meleg! Egy igazi férfi sosem fog f..szt!
5/6 A kérdező kommentje:
"En is szoktam nézni a testem és azt érezni mennyire jól néz ki, szerintem mindenki csinál ilyet.18l"
Jó de te nő vagy. A női mellek és a női nemi szerv pedig a férfiak és a nők szerint is gyönyörű.
2019. jún. 1. 22:35
6/6 anonim válasza:
Teljesen normális a saját farok nézegetése, sőt még az is, ha valaki le akarja sz0pni magát. Az, hogy saját magával megtenné, még nem jelenti azt, hogy más férfival is megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!