Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pici de kerek,formás popsi mennyire pozitívum nektek a szexnél?
Figyelt kérdés
Azért is kérdezem mert barátokkal megyünk nyaralni és közelebbről is szívesen ismerkednék félvér vagy fekete pasival,akár szex is simán lehet a részemről,viszont nem tudom külsőleg mennyire jönnék be egy ottani pasinak:S:)Alacsony és vékony alkatom van viszont a popsimra elég büszke vagyok,meg nem tudom de a napbarna,szolis bőr,tetkók,fekete haj mennyire nyerő a fekete pasiknak?2020. aug. 5. 14:58
1/6 anonim válasza:
hát így kevésbé tudom megmondani kép nélkül, de leírás alapján bejövős
2/6 kisördög1 válasza:
A leírás alapján ez nagyjából minden pasinak bejön, bőrszíntől függetlenül, de majd meglátod!
5/6 anonim válasza:
nem a fenék mérete számít, hanem a formája :)
6/6 anonim válasza:
Miért lényeg, hogy feketék vagy félvérek, ha az itteni pasik véleményére vagy kíváncsi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!