Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki sokáig(20-25 felett) marad szűz, sokára lesz az első kapcsolata annak lehetnek mentális gondjai?
Ez nem a szexmentesség eredménye, hanem a szexmentesség tünet, hogy valami érzelmi baj van.
Bátortalan vagy, vagy nem tudsz beszélgetni velük, stb..
Mi nők annak tekintjük.
És persze ezekre rakódik idővel sokminden más, ha sokáig nem jön össze.
Ördögi kör.
túl van lihegve ez a szex és mentális probléma dolog. Ha körülnézel az ismeretségedben, tele vannak mentális problémával az emberek, akár szexelnek, akár nem. A munkahelyeden például mindenki normális? És a szomszédok? Na ugye! Nem kellene ennyire összefüggésbe hozni a szexszel ezt.
Én még sosem szexeltem, oké, mentális problémám van, fogjuk rá, mert ezt divat ráfogni. Nem olyan rég kerültem egy munkahelyre, ott aki leszámolt előttem, neki mentális problémái voltak, mert senki nem jött vele ki jól, miközben házasságban él. Énvelem mindenki jól kijön. Most akkor ki a mentális problémás, ki a beteg?
Ismerek valakit, aki 40 éves koráig szűz volt, mert nem találta meg az igazit. Most boldog házasságban él.
Ennyit a mentális problémákról és a nagyokosokról, akik dobálóznak a mentális probléma és a szex témájával, pedig fogalmuk sincs az egészről. Ezek szerint jobban elítélsz valakit, aki még sosem szexelt sok évesen, mint valakit, aki szexelt, de nem lehet vele emberileg kijönni? Eléggé fura gondolkodásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!