Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 felett is még szűz vagyok, már kezek bele törődni hogy nekem már nem lesz sosem barátnőm, ez normális?
Szeretnék nagyon, csak az a gond hogy én nem szeretem a játszmázást, egymás hülyítésést, stb és sajnos a legtöbb lánnyal így kéne viselkedni hogy valamibe vegyenek. De nekem ehhez semmi kedvem, inkább egyedül akkor már. Egy normális lányt sem találok. Nem tudom másoknak hogy van ehhez kedvük, energiájuk.
Mennyivel egyszerűbb lenne ha mindenki komoly kapcsolatot keresne.
Szerintem kapcsolatfüggő lettél úgy, hogy még nem is volt kapcsolatod.
Nagyon sajnálom, de egy kapcsolat kéz a kézben jár a tudat alattiban rejlő párharcoktól, a saját önnön kiközösítéstől, az uralásról, féltékenység, harag, bosszú, szeretet, szerelem, stb.
És ezek még csak a jéghegy állja barátom. Utána miután osszekapartad magad poraidból és lesz majd 4-5 komoly kapcsolatod és rájössz, hogy maga a kapcsolat mennyire egy kiélezett és alattomos utolsó undorító életképződmény és ez még mindig nem minden, majd ha megtalálod az igazjtz, akitől gyereked lesz, rengezegz, rengeteg mindent kell lenyelned haver, rohadt sok mindent...
Én 26 voltam amikor elvesztettem, és lett barátnőm; még 3 nővel voltam utána ebből egy prosti volt a másik kettő alkalmi. Még sem aggódom, emiatt felesleges. Csak azért nincs barátnőm, mert kevés a kapcsolatom velük. Amikor sok lány körül vett volt olyan, hogy ők próbálkoztak nálam. Tudod a helyzet az, hogy a lányok ugyan annyira akarják a pasikat mint mi őket. Még csak annyira az se fontos, hogy duzzadj az önbizalomtól (nekem nem volt amikor lett barátnőm), vagy a pénztől (az se nagyon volt akkor). Ha nem így lenne már régen kihaltunk volna az első jégkorszakkal. Sokan mondják, hogy legyél az alfa hím és akkor minden nő oda lesz érted meg ilyenek, de igazából elfejtik, hogy az evolúció pont nem így működik. Hiány van és nélkülözés a fajunk történelmében, a muszáj pedig nagy úr, nem a legerősebb, legmagabiztosabbat választották mindig a nők, hanem akit lehetett (+ az utóbbi elég veszélyes magatartás is volt). ez az amit soha nem fogsz hallani egy PUA táborban. Ezért tud kb. minden férfi felszedni egy-két csinosabb nőt, csak olyan közeg kell ahol sokan vannak és lesz nem is egy akinek tetszeni fogsz. Szal ne aggódj emiatt. ;) Ajánlom a latin táncot, ha már nagyon szeretnél valakit. Vagy az említett rosszlányokat :D
33F
Attól még hogy te ilyen rossz kapcsolatokban szereztél tapasztalatot, nem ez a normális. Én csak akkor jövök össze nővel ha nagyon passzolunk, ami sok energiabefektetést igényel viszont kifizetődő mert csodálatos szeretetteljes kapcsolataim voltak mindenféle alattomos dolgok nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!