Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknak miért nem olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak miért nem olyan izgató egy dickpic mint a fiúknak egy puncikép?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 22:37
1 2 3
 21/27 Missi_Key ***** válasza:
88%
mert mi inkább a tesbeszédet nézzük, még a pasik csak a testet
2021. dec. 21. 01:06
 22/27 anonim ***** válasza:
13%
A csajok pont annyira izgatónak tartják a farokfotokat, csak hazug szemérmes modon letagadják. Szóval csak nyugodtan küldözgesétek nekik a képeket.
2021. dec. 21. 06:39
 23/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, hogy velem van e baj de önmagában egy puncikép nekem sem izgató. Vagyis helyzet függő de ez igaz a nőkre is. Ha megvan a hangulat, a bizalom a chat partnerrel és nyilván olyan irányba kanyarodik a beszélgetés ahol ez a lényeg akkor izgató mert társítom hozzá a személyt akivel beszélgetek, és izgató a tudat, hogy ezt nekem szánta... de ilyen helyzetben a nők legnagyobb részének is izgató egy dickpic. Viszont egy idegentől, egy random puncikép engem is teljesen hidegen hagy és hagyna is...
2021. dec. 21. 07:41
 24/27 anonim ***** válasza:
85%
Mert hidegen hagy egy idegen pasi farka.
2021. dec. 21. 08:40
 25/27 anonim ***** válasza:
79%

"A csajok pont annyira izgatónak tartják a farokfotokat, csak hazug szemérmes modon letagadják."

Attól, hogy ezt mondogatod magadnak, még nem lesz igaz. Mi értelme lenne egy anonim oldalon letagadni bármit is?

Az viszont állati dühítő, hogy majd te megmondod, hogy ki mit talál izgatónak, és aki mást mer állítani, az hazug és álszent. Mi a túrót képzelsz te magadról? Honnan veszed a felhatalmazást, hogy megmondd, ki mire gerjed és mire nem?

Feltételezem, a farkadon kívül nemigen tudsz mást felmutatni, ami egy nő számára vonzó lehet, ezért kénytelen vagy elhitetni magaddal, hogy a nők gerjednek a dickpicekre.

2021. dec. 21. 13:57
 26/27 anonim ***** válasza:
32%
szamomra izgato
2022. szept. 17. 00:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalataim alapjan ilyen 50-50 vagy kifogsz olyat aki szereti vagy nem minél idősebb vagy annál értéktelenebb.15-20 kozott kapósagg fiuknal/lanyoknal kb hasonlo felette mar a többség a családon gondolkozik nem azon, hogy nézegessék más 20asát
2023. ápr. 5. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!