Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a lányoknak ha egy fiú nem csajozós típus?
Figyelt kérdés
Miert csak a nagymenő kellenek nekik? Utána meg csalódnak. Egy szerényebb fiú szerintem megbízhatóbb.
Egy fiú akin látszik az hogy nem csajozós típus az gáz?
2021. dec. 14. 09:16
1/8 anonim válasza:
Nem baj a lányoknak, ha egy fiú nem csajozós típus!
Nyilvánvalóan egy csaj után epekedsz, de az a lány meg nem kér belőled, ezért elkönyvelted a komplett női nemet hülyének.
A személyed a probléma, nem az, hogy nem csajozol!
2021. dec. 14. 09:19
2/8 anonim válasza:
Annyiszor fel lett már téve ez a kérdés. Egyszerű a válasz. Az hogy valaki nagydumás, jóképű nem feltétlen jelenti azt hogy csalódni fognak benne. Ezeket keresik a lányok, csak van akiben csalódnak, ennyi
2021. dec. 14. 09:19
3/8 anonim válasza:
Ennyire fekete fehérben látod a világot az a gond. Attól hogy valaki szerény még nem biztos hogy megbízható és attól hogy valaki "nagymenő" még nem biztos hogy csalódást okoz. Akit te nagymenőnek hívsz az magabiztos, képes kommunikálni, kezdeményezni, ismerkedni, van egy egészséges önbizalma, humoros. Ez kell a nők nagyrészének, nem az aki 2 mondatot nem bír össze kaparni ha nő társaságában van.
2021. dec. 14. 09:22
4/8 anonim válasza:
Nem azt keressük. Aki "nagydumás" azt én például őszintébbnek és szabadabbnak gondolom. Az olyan magabiztos férfi 2 perc alatt maga köré tud csavarni egy nőt. De tudom milyen kategóriára gondolsz: aki csak ül mellettem, nevetünk, beszélgetünk és hagyja, hogy eltoljam a friendzone felé. Nem rosszból, volt ilyen barát barátom.. Annyira helyeselt, mindent megbeszéltünk, sosem közeledett felém, hogy simán elkönyveltem, hogy ő csak barátként szeret. Aztán amikor meg szerelmet vallott, akkor volt nagy koppanás mind a kettőnk részéről.
Ha kedvelsz egy nőt, akkor diszkréten, de utalgass rá, flörtölj. Ha meg még középiskolások vagytok esetleg, akkor se hagyd, hogy csak barátság legyen. Legyél őszinte és ha nem, akkor nem. Attól még valóban lehettek barátok, viszont rosszabb azt nézni, hogy a leány más után vágyakozik. Szedd össze magad egy kicsit, férfi vagy..! ( ha meg nem, akkor töketlen! Legyél őszinte vele)
2021. dec. 14. 09:35
5/8 anonim válasza:
Azért mert a nők álomvilágban élnek, nekik a "macsó", vagány csávó kelll akik CSAK értük rajong :D :D
2021. dec. 14. 11:58
6/8 anonim válasza:
Valahogy így, ahogy az 5. leírta. Az sem érdekli őket ha üti veri, és megalázza őket. Sajnos én is mint rendes pasi, ritkán találok rendes csajt, de ha nagy nehezen megismernek akkor engem is imádnak! Sajnos ez van!
2021. dec. 14. 12:04
7/8 anonim válasza:
Négyes valaszoloként szeretném megkérdezni, hogy egy adott 100-as skálán ugyan hova tennétek azt a vonalat, ami alapján megállapíthatom, hogy 10-ből hány "rosszfiú" van? Számszerűsítem a rossz tulajdonságokat és ha eléri az 51 pontot akkor már "rossz"? Vagy az utolsó két válaszoló ezt hogyan képzeli el? Nem csak két kimenetele van. Attól mert valaki népszerű és karizmatikus, még nem lesz paraszt, aki otthon agyonveri a nőjét..
2021. dec. 14. 12:12
8/8 anonim válasza:
Nem baj, sőt a nők többsége nem igazán kedveli a lyukról-lyukra járó pasikat. NEM ezzel a tulajdonságukkal fogják meg a csajokat a "csajozógépek". Ahogy önmagától attól, hogy megbízható vagy még édeskevés lesz ahhoz hogy vágyat, szimpátiát, vonzódást alakíts ki valakiben. Ez utóbbiak létrehozásában vannak ott a spinyón a csajozógépek. Ne picsogj, hanem tanulj másoktól hogy kell csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!