Miért kell egyes lányoknak ennyire flegmáknak lenniük?
"Most ez alapjáraton vonatkozik az összes ilyen típusú lányra." Ja, aha. Imádom az általánosítást.
Az a véleményem, hogy kifogtál egy sęggfęj csajt, így jártál. Ki tudja, lehet van rá valami oka. Lehet, hogy nem is flegma, csak 1. ha csak "felé bámulsz" azt akkor is bámulásnak érzékeli, és ez zavarja, 2. lehet nem vagy neki szimpatikus, és 3. lehet csak nem szeret/nem mer beszélgetni idegenekkel, és ez külső szemszögből parasztságként jön le.
Az ilyenen felesleges lovagolni. 18 éves vagy, tedd túl magad rajta. Nem az angolórából áll a világ.
Ui.: A magyar helyesírás szabályai szerint az írásjelek után illik szóközt tenni, hogy ne egy szemfolyasztó szóáradatot kelljen szegény olvasóknak kibogoznia. Legközelebb erre figyelj. Köszönjük.
hogy jön ide hogy mit ért el ennyi idősen? nem értem... baromi jól néz ki és ezt tudja. azt is hogy rá vered ki a gyíkot esténként-ne tagadd,ez egyértelmű.- ezzel nincs is baj. az már baj hogy valószínűleg füled-farkad összehúztad amikor leflegmázott. erre több módon is reagálhattál volna.
1. romantikusan,,valahogy így- bocs hogy nézni merek,de nem tudlak nem bámulni mert csodálatos szépséged ámulatba ejt,arcod mágnesként vonzza a tekintetem, káprázat vagy... komolyan. randizunk?
2. öööö bocsi de kicsit autista vagyok,papírom van róla,megnézed?
3. van egy bazi nagy pattanás az arcodon,nem lehet nem bámulni...hallod ez mindjárt életre jel! undiii jáááj
4. mégis hova a jó fenébe bámuljak,ha egyszer velem szemben ülsz fa szom?
5. sorry, can you repeat that? ha már angolon ülsz
végezetül pár szó: ne ítélj meg másokat ismeretlenül,persze ettől még lehet egy flegma punci. próbálj meg dumálni vele,köszönj rá,mosolyogj! abból amit fent írtam,beszólós hülyeséget,soha nem szabad mondani,tenni stb. én is csak unatkozom itt,közben hülyeségeket irkálok. de az hogy talán dumálhatnál vele,az lehetne járható út. azt majd meglátod mi lesz. aki lepontoz az kecskékkel hál bi-bi-bi :D
Az intézetben nevelkedők szoktak ilyenek lenni. Undorító,én az ilyet kikerülöm,ahogy csak lehet.
Írtad,hogy arra felé bambulsz. Ez rettentő idegesítő tud lenni egyesek számára. Próbálj erről a bambulásról leszokni,mert bárhol megszólhatnak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!