A lányoknak is büdös a szája?
A legtöbb ember büdös. Azt nem tudom a szájuk is az-e (és nem is érdekel), de a legtöbb ember büdös. Még aránylag tűrhetőek a parfümben fürdött módon szagosak, szörnyebbek azok akik nem. Nem is feltétlenül izzadtság vagy ilyesmi szaguk van, hanem olyasmi amit leginkább az állott zsíros húsok szoktak produkálni és szerintem sokaknak fel sem tűnik. Kiváltképp ilyen bűze van a notórius alkoholfogyasztóknak.
Az időseknek ellenben "poshadt gyógyvíz" szaguk van, a hajléktalanok szaga valahol a széklet és a vizelet bizarr kakofóniája, átlag minden huszadik nőnek alvadt vérszaga van, és érezni azt is kinek van kutyája.
Nyáron horror amikor eljő az ujjatlan atléták és a tangapapucsok kora... Te jó ég. Horror. Büntetés az orrnak.
Nagyon kevés a jóillatú ember.
Nem. Felkelés után kifejezetten rózsaillatú nekik. 😃 Amúgy akármilyen hihetetlen, de ők is emberből vannak. S láttál már embert illatosat rottyantani, ébredés után mentolos lehelettel, egész napos cipő viselet után, izzadtan parfüm illatban pompázni? Na ugye.
Mellesleg én irtó érzékeny vagyok a szagokra, illatokra. Rögtön kiszimatolom, ha valaki büdös, ápolatlan, igénytelen és fú, leírja magát nálam. Főleg az izzadságszagú embereket nem kedvelem, aki belehal egy 500 Ft-os dezodorba, napi zuhanyzásba és a dezodor bőrre történő (nem ruhára! ) megfelelő használatát sem képes elsajátítani. Imádom a tisztaságot, ápoltságot. Tudod, a kémia során nálam még az is meghatározó, ha bemegyek egy zárt térbe olyan ember után, aki ott pihent és, ha szellőztetéstől függetlenül retkes, áporodott a levegő utána, az is visszataszító. 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!