Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiús lányoknak milyen lányok tetszenek inkább? Mind külsőleg, mind belsőleg (alak, viselkedés stb. )?
Gondolom mindenkinek más az ízlése.
Nekem az alacsony, átlagos testalkatú lányok jönnek be.
Szeretem ha valaki titokzatos.
Fontos, hogy bármiről lehessen vele beszélgetni, legyen értelmes.
Legyen rugalmas a hozzáállása és ne legyen közömbös, ha kedveskedek neki. Előny, ha van humorérzéke.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Hat legyen nalam alacsonyabb es kb.enyi ezen kivul mast nem nagyon szoktam"figyelembe venni"(ha ez nincs meg abba sem halok bele,ez csak az en hulyesegem).
Amugy a belso szamit tok mindegy hogy nez ki csak lehessen vele beszelgetni,nevetni,legyen eros ne csak en tudjam ot megvigasztalni ha nem o is engem...
De amugy mindegy barkivel is hoz ossze a "sors"ugy fogom szeretni ahogy van!:D
Nekem is, hogy legyen nálam alacsonyabb, átlagos testalkattal, bár mániákusan oda vagyok a jó seggért meg a nagy cicikért.
Ezen kívül fontos hogy igazi nő legyen, aki szeret főzni, gondoskodni rólam, és szereti ha szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!