Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúknak nehezebb az ismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak nehezebb az ismerkedés mint a lányoknak?

Figyelt kérdés

Szerintem igen, és ahhoz képest hogy a lányok elvileg érzelmesebbek, nagyon sok csalódást tudnak okozni.

24 éves vagyok és már kb 3 éve nem voltam lánnyal. Gondolom a lányok ilyen helyzetben sosincsenek.

Fiúk lányok, nektek mennyi idő volt a leghosszabb amíg nem volt senkid?

Meg van olyan lány vagy fiú aki jól néz ki, társasági élete is van, még sem volt még senkije 20 felett?

2021. dec. 12. 09:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A nők számoltalannul kapják a kéretlen üzeneteket. Hid ell nekik se könnyebb igy hogy 50+os pasik is simán rámennek mindenkire.

Manapság mindenkinek nehéz nincs már nagyon közösség közös kultúrájú emberek akik ismerkedni tudnának vidéken.

A netet meg megöli a vaktában lövöldöző férfiak által gyártott levélszeméttömeg.

2021. dec. 12. 10:02
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Miért kéne veled össze jönnie bárkinek is? Csak azért hogy te ne csalódjál? Van jogunk elutasítani egy fiút ha valaki oknál fogva nem akarunk vele ismerkedni. Annak a fiúnak nehéz az ismerkedés aki nem tud kezdeményezni, görcsösen akarja, nem tud kommunikálni rendesen. Ugyanúgy a nőknél is van olyan hogy nem találnak megfelelő párt és emiatt egyedül vannak akár évekig.
2021. dec. 12. 10:06
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
#1 ha a nők nyitozzak lennének ismerkedni, ha írnának ők akár akkor nem lenne a spam tömeg. Azért csinálják, mert más út nincs.
2021. dec. 12. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

#2 a megfelelő pár vs nem talál senkit nem ugyanaz.

Netes ismerkedésnél irreálisak a nők elvárásai ezt felmérés is mutatta már meg amit társkereső oldalon csináltak.

2021. dec. 12. 10:19
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

"Fiúknak nehezebb az ismerkedés mint a lányoknak?"

Hogy vagy képes általánosítani? Egy adonisz csávónak nyilván könnyebb lesz ismerkedni mint mondjuk egy rokkant csúnyább lánynak. Szóval ennyit arról, hogy nagy összesítésben akarsz gondolkodni.

"Szerintem igen,"

Ha szerinted így van, akkor legyen így. Akkor minek tetted fel a kérdést? Mindenki más nézőpontot vall és ha te már elkönyvelted magadban, hogy márpedig így van, akkor senki se fogja tudni megváltoztatni az álláspontodat, ergo csak provokálni akarod a népet.

"és ahhoz képest hogy a lányok elvileg érzelmesebbek,"

Megint általánosítás... nekem ebből van elegem.

"nagyon sok csalódást tudnak okozni."

Mondj példát! Kérlek!

Volt már, hogy egyszer elutasítottam egy srác közeledését és kiverte a hisztit az utcán. Aki mer kezdeményezni, az vállalja a visszautasítást is. Nem kötelességem megindokolni, hogy miért nem jövök össze bárkivel, de mégis vagyok annyira empatikus, hogy azzal a címszóval utasítom el a közeledőket, hogy "van párom". Ennél több indok nem is kell, de ha nem állok készen kapcsolatra, gyászolok, bármi, akkor sem kell megindokoljam. És ez egy finom elutasítás, amire hisztizni felesleges és gyerekes. Szóval kérlek, meséld el neked milyen csalódást okoztak, mert erősen kétlem, hogy a másik nézőpontjából is értenéd a dolgot.

"24 éves vagyok és már kb 3 éve nem voltam lánnyal."

És? Ez a te gondod, nem minden férfi van ezzel így. Kerested magadban a hibát?

"Gondolom a lányok ilyen helyzetben sosincsenek."

Ááááá, neeem. 3x voltam társkeresőn és az alábbiakat tapasztaltam egy hét alatt mindegyiknél:

- szatír, aki 40 évvel idősebb nálam és nem érti a "nem"-et.

- a szexkapcsolatot kereső 40-es, aki zaklatni kezd.

- a farokképet küldözgetők, akik azt hiszik ezzel bevágódnak.

- a visszaeső alkoholista

- a drogfüggő

- a nárcisztikus

- a kapcsolatfüggő

És a napi 50 új kérőből szűrd ki melyik nem lehet beteg. Nem is beszélve arról, amikor olyanok írnak akiknek a külseje nem jön be (múltkor egy 150 kilós csávó írt rám), és finoman kell elutasítani.

"Fiúk lányok, nektek mennyi idő volt a leghosszabb amíg nem volt senkid?"

Ez a kérdés hülyeség. Mindenki máskor érik meg egy párkapcsolatra és máskor is lép túl az előzőn.

"Meg van olyan lány vagy fiú aki jól néz ki, társasági élete is van, még sem volt még senkije 20 felett?"

Van. Rengeteg. Sokan karrieristák vagy tanulni akarnak inkább.

2021. dec. 12. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

3. De ez se egy járható út, hogy teleszemeteltek mindent, mert a saját és mások esélyeit is tönkreteszitek evvel.

A nők pedig nem fognak kezdeményezni a bénáknál, nekik nem kényszer a pártalálás.

2021. dec. 12. 10:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérdés? Ősidők óta úgy van, ma meg pláne, hogy a nő csak azt kell kiválassza, hogy melyik pasival akar járni az 5ből amelyik éppen csapja neki a szelet. Míg a pasik ki kell várják a pillanatot, amíg valamelyik igent mond.
2021. dec. 12. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Akárhányszor egy lánynak párja lesz, szexel stb, egy fiúval is ugyan ez megtörténik. Ja amúgy idiótákból minden ujjamra jutna 3 is, de rendes férfi, hát az fehér holló kategória.
2021. dec. 12. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

8. És mit takar az a rendes pasi?

Ha nem találsz párt akkor sablon női válasz: szinted felett keresel ad lejjebb az igényeidet.

2021. dec. 12. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
5. Amelyik nő az életben nem talál párt és társkeresőre kényszerül, az eleve selejt maradék Szóval szállj le a földre és ne pattogj.
2021. dec. 12. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!