Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy sok férfi fizet képért lányoknak?
Ennek aztán végképp nem értem mi értelme. Annyi XXX kép van fent a neten ingyen, hogy egyszerűen nem értem ki lehet olyna töketlen, hogy ilyesmiért fizessen. Bár én webcamozásért se adnék egy fillért se. Szerintem bőven lehúzás kategória az is.
Amúgy azért írtam ezt ki, mert egy csak rám írt egy társkeresőn, hogy küldene nekem képeket PÉNZÉRT. Mondom WTF, aztán válaszban elküldtem a p.csába. Lehet napiszarra is kirakom, még nem döntöttem el. Szégyen, hogy milyenek a nők szerintem...
Ahogy az #1-es is írja Onlyfans. Hogy miért fizetnek? Mert valamiféle "kapcsolat" (kontaktus, kommunikáció) szerűség van a képküldő/felöltő és a fizető kuncsaft között. Egy enyhe exkluzivitás faktor, olyan képet kapnak amit elvileg nem láthat akárki (csak aki fizet érte).
Ettől még szerintem is illúzió, mert a képfeltöltővel soha nem fognak találkozni, nem lesz vele személyes kapcsolatuk soha. S felesleges fizetni érte, de aki akar hát tegye. Az ő dolguk, attól hogy nem teszünk valamit még nem kell elítélni mást, felnőtt emberek.
Ezek nem férfiak, gátlásos béták. Nem véletlen a simp elnevezés. A másik oldalon meg a sok kis elkényeztetett apátlan/anyátlan lelkileg sérült kislány azt hiszi a puncs, az onlyfans és az instagrammon való kiárusítása a testének a normális.
Valószínűleg majd itt is le lesz pontozva a válaszom az ilyen hobbinribik által, mert egy nagy tagadás az életük és ha valaki kipukkasztja a burkot amiben élnek a valóság tényeivel akkor jön a tagadás, a személyeskedés, hogy bárki aki elítéli őket az biztos irigy és/vagy nőt meg nem látott, stb stb.
Vicces, hogy az éretlen, magukat felnőttnek kepzelő kislányok osztják a tutit, csak azért mert fizikálisan már érettek és szét tudják rakni amijúk van.
A probléma az, hogy nem lehet csak egyik vagy csak másik felet szidni. A "szégyen nőket" a "töketlen férfiak" termelik ki/tartják fenn. De én nem ítélem el őket. Mit idegeskedjek, hőbörögjek azért, mert az egyik kirakja magát pucéron, a másik meg fizet érte. És? Ő élete, ő teste, ő pénze.
Egyébként vannak pasik akiket izgat ha fizethetnek. Meg ugye ha pénzt adsz érte, sok esetben megmondhatod hogy mit kérsz, és az hogy egy nő teljesíti a kívánságaid, egy google pötyögésnél sokkal izgatóbb gondolat.
Valakit azt hiszi ha képet kér egy csajtol akkor az csak neki csinálja és ez felizgatja.
Egyébként egyet értek azzal amit írtál kár hogy a pasik 0,0001%-a gondolkodik így ahogy te.
Amúgy én ezt csak akkor szoktam írni amikor egy pasi nagyon nyaggat hogy kér rólam képet. Mondom oké 1 milla/kép. Azonnal békén hagy. XD Szóval én ezt csak "kedves" lekoptató szövegnek használom xd
A balek pasi fizet ezért.
Az élelmesebbje ingyen kapja
Az értelmes meg inkább szexelni jár
Azért nem minden férfi ilyen😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!