Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak nehezebb az ismerkedés mint a lányoknak?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, és ahhoz képest hogy a lányok elvileg érzelmesebbek, nagyon sok csalódást tudnak okozni.
24 éves vagyok és már kb 3 éve nem voltam lánnyal. Gondolom a lányok ilyen helyzetben sosincsenek.
Fiúk lányok, nektek mennyi idő volt a leghosszabb amíg nem volt senkid?
Meg van olyan lány vagy fiú aki jól néz ki, társasági élete is van, még sem volt még senkije 20 felett?
2021. dec. 12. 09:58
11/13 anonim válasza:
Köszönöm #9es, de 3 éve vagyunk együtt a párommal, minden szempontból jó a kapcsolatunk. Általánosságban irtam a válaszom (8ast). Ja és az igényeim se kellett leadni. Tudod, 1x adtam le, és belefutottam egy olyan pasiba, aki lelkileg és testileg is bántalmazott, alig tudtam belőle épen kikeveredni. Szóval ja, rohadtul tudlak titeket sajnálni, gonosz nők stb, ti kihasznált angyalkák. Az a baj, hogy ti elképzeltek egy sablon "adonisz" férfi karaktert, aki az igény megtestesítője, és azt hiszitek, hogy csak ez kell a nőknek, azért nincs senkitek, mert nem vagytok ez a karater. Közben csak az a helyzet, amit a #5ös írt.
12/13 anonim válasza:
Ennek nem az érzelmesség a lényege. Valójában a női egyenjogúság ellenére még mindig állnak a többé-kevésbé leosztott szerepek a párválasztásban. A férfi a kezdeményező fél, a nő pedig a befogadó (elfogadó) fél.
13/13 anonim válasza:
Aki komolyan gondolja, hogy ugyanolyan nehéz nézzem már rá, hány választ kap egy ha egy csávó írja ki, hogy ismerkedne vagy ha egy nő... Nyilván senkinek nem könnyű, de nem ugyanolyanok az arányok. És ezt úgy írom, hogy nem vagyok most ilyen helyzetben ahol ez érintene, de szerintem vaknak kell lenni, hogy ne lássa az ember az eltolódást online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!