Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal lányoknak bejönnek az idősebb pasik, és a pasiknak bejönnek a fiatal csajok miért nem találkoznak?
Amelyik lány akarja vagy amelyik idősebb pasi akarja, azoknak össze szokott jönni a tali...
Nem annyira ritka már a mai világban ez a felállás (sem).
Az én környezetemben, ismerőseim között elég ritka dolog. Biztos vannak bevállalósabb emberek, de itt nem jellemző.
Gondolom a lány és a pasi is fél, hogy elítélik. A lány a barátaitól, hogy megszólják, vagy a szülei ekézik, hogy ez a korosztály jön be neki. A pasit meg kvázi "liliomtiprónak" titulálják. A (férfi)barátok meg úgy állítják be a lányt, mint valami tárgyat amit megszerzett, holott csak két ember vágyai keresztezték egymást.
Nem tudom honnan veszed hogy nem talalkoznak. ;)
30/F
Szerintem a kérdező felsorolta az összes előítéletét.
Akik ilyen kapcsolatokat felvállalnak, azok magas ívben tesznek a "nép hangjára"... és nekik van igazuk!
Az hogy te , vagy én vagy sok más hasonló vén f@$z nem kap friss tini puncit nem azt jelenti hogy más nem.
Aki olyan az dúskál a szűk punciba és a hamvas tinilányokba, ők pedig megtalálják azokat a fitt, jómodú, vagy trotty nagyon jómódú bácsikat akik megfelelnek az elvárásaiknak.
Én 24éves vagyok a férjem 44éves lesz
38éves volt amikor jarni kezdtünk mi fogott meg benne?
A fiatalos megjelenése,az edzett teste es nem utolso szempont volt az is hogy volt saját lakása szép autója
Éretebb sokkal ez a korosztály számomra ők a legjobbak viszont az tény hogy ő mindigis fiatal lányok között mozgott es tényleg ugy is néz ki mint egy jó 30as rengeteget ad magára
Kevés az ilyen 40+os..
Lehet, hogy olyan vagy, mint az elozonek a ferje, kigyurt, izmos, sajat lakas(ok) etc :)
Nyugi nekem is idősebb pasim van. Az, hogy te a környezetedben nem láttál még ellenpéldát az nem azt jelenti, hogy máshol se látnál.
Amúgy mit teszel azért, hogy a fiatal csajok tapadjanak rád? Edzel? Dolgozol? Fiatalos vagy? Megtudsz állni a saját lábadon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!