Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik a fiatal pasik nagy részének az idősebb korosztály?
Magamba még belelátok de mitől lett ilyen tömegjelenség? De azt is hallottam már hogy ez a motívum mindig is létezett :D
19/F
Elmondom.
Mert a fiatal lányok nem akarnak kikezdeni velk egykorú pasikkal, akiket még anyuci és apuci tart el, meg hát azok még élni szeretnének.
A lányok szeretik az anyagi biztonságot, és gondolják egy érettebb pasi már nem csak a dugásra hajt, hanem családot szeretne alapítani.
Így a fiatal pasiknak marad az idősebb korosztály, akiket valamilyen szinten vonzanak is a milfek, meg, hogy már tapasztaltabbak.
2#
Otthon vagyok az evolúciós pszichológiában de ha megnézed a mai fiatal csajokat akkor jó részüknek a családalapítás tudat alatti szinten sem létezik :D
Személy szerint nem azért vonzódom az érettebb nőkhöz mert csak az jutott...
Minden szép nővel szexelnék, aki 16-50 éves kor között van. Próbálok nem diszkriminálni senkit csak a kora miatt.
23/F
Én erre a kérdésre hogy miért az idősebb nők vonzzák őket azt kaptam: “ a kíváncsiság miatt” , “ mert a fiatalabb lányoktól/ párjától nem kapja meg amire vágyik” , “ mindig is az idősebb nők vonzották”
De igazából mindig csak szex nem pedig párkapcsolatra keresik az idősebb nőket a fiatalabb pasik, vagy éppen bnő mellé ,ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!