Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal lányoknak bejönnek az idősebb pasik, és a pasiknak bejönnek a fiatal csajok miért nem találkoznak?
Mert bf vagy! Az ilyen nyomik kérdéseivel van tele ez az alapvetően jó ötletű oldal!
Ha ez a vágyad, csináld! Életképtelen!
Bármilyen meglepő, ilyesmi bizony előfordul nem is túl ritkán
A környezetet nem kell figyelembe venni, csak akkor kell figyelni, ha a lány még nem nagykorú, mert akkor a szülei beleszólhatnak.
Jó lenne ilyen oldal és lehetne ismerkedni beszèlgetni egymással !
Nekem az tetszene ha csak fiatal lányok használhatnák ezt az oldalt !
Nekem is a nálam idősebb férfiak jönnek be. Mert a legtöbbjük, érett, törődő, udvarias és szeretetteljes. Nyilván, nem mind ilyen. De az sem rossz, ha kimért és erőteljes megjelenése van. Az ekkora korkülömbség, sok problémával járhat. Legalább is, szerintem. Nem hinném, hogy minden szülő örülne, ha a tini lánya egy pl. 40 éves pasival lenne. Akkor ott a barátok, iskola...megterhelő lehet egy ilyen kapcsolat. Meg persze, megbélyegeznék a lányt, hogy ha a pasi jó módú, vagy legalább is úgy néz ki, akkor csak a pénze kell. Pedig ez nem minden esetben igaz. Sajnálom, ha valami pontatlan, vagy ilyesmi...inkább csak saját vélemény.
18/L
Az én pasim 33 éves volt, amikor születtem.:)
És imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!