Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiatal lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiatal lányoknak bejönnek az idősebb pasik, és a pasiknak bejönnek a fiatal csajok miért nem találkoznak?

Figyelt kérdés
Miért nem találkoznak az igények? Rengeteg pasinak (köztük nekem is) bejönnek a fiatal lányok. És tudom, hogy sok lány is így van az idősebb pasikkal. De úgy tűnik, hogy nem nagyon találkoznak ezek a partnerek a való életben. Mi a véleményetek, a környezetünk miatt nem lépünk, mert megszólnak minket? A korotokat és a nemeteket is írjátok meg.

2019. márc. 29. 08:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiatal lányoknak bejönnek az idősebb pasik, akkor sem válogatás nélkül jönnek be. Neked kell kipuhatolni, melyiknek jönnek be, és úgy megszólítani őket, hogy érezzék, amit az idősebb pasiktól elvárnak; Nyugodt erőt, törődést, türelmet, érettséget.
2019. márc. 30. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Mert bf vagy! Az ilyen nyomik kérdéseivel van tele ez az alapvetően jó ötletű oldal!

Ha ez a vágyad, csináld! Életképtelen!

2019. márc. 31. 23:44
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Bármilyen meglepő, ilyesmi bizony előfordul nem is túl ritkán

A környezetet nem kell figyelembe venni, csak akkor kell figyelni, ha a lány még nem nagykorú, mert akkor a szülei beleszólhatnak.

2019. ápr. 18. 11:49
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Jó lenne ilyen oldal és lehetne ismerkedni beszèlgetni egymással !

Nekem az tetszene ha csak fiatal lányok használhatnák ezt az oldalt !

2019. ápr. 22. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert kevesen vannak csak ilyenek. A barátnőim között csak nekem jönnek be az idősebb pasik, az ismerettségi körömben kevés az olyan férfi aki a fiatalokat szereti. Ennyi. Attól hogy te ilyen beállítottságú vagy, ez nem általános. Nehéz egymásra találni.
2019. jún. 1. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Hasonlo oldal vagy ilyesmi létezik ahol fiatal lanyokkal lehetne ismerkedni?
2019. jún. 18. 10:11
 17/18 anonim válasza:
100%

Nekem is a nálam idősebb férfiak jönnek be. Mert a legtöbbjük, érett, törődő, udvarias és szeretetteljes. Nyilván, nem mind ilyen. De az sem rossz, ha kimért és erőteljes megjelenése van. Az ekkora korkülömbség, sok problémával járhat. Legalább is, szerintem. Nem hinném, hogy minden szülő örülne, ha a tini lánya egy pl. 40 éves pasival lenne. Akkor ott a barátok, iskola...megterhelő lehet egy ilyen kapcsolat. Meg persze, megbélyegeznék a lányt, hogy ha a pasi jó módú, vagy legalább is úgy néz ki, akkor csak a pénze kell. Pedig ez nem minden esetben igaz. Sajnálom, ha valami pontatlan, vagy ilyesmi...inkább csak saját vélemény.

18/L

2023. márc. 9. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Az én pasim 33 éves volt, amikor születtem.:)

És imádom.

2023. márc. 9. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!