Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően eddig miért nem kellettem a lányoknak / nőknek?
Mielőtt bárki azt gondolná, hogy sajnáltatni szeretném magam a kérdésben, le szeretném azt szögezni, hogy pusztán csak az érdekel, hogy eddig miért nem kellettem a lányoknak?
Magamról annyit szeretnék közölni, hogy egy 20 éves egyetemista srác vagyok. Körülbelül 178 centi vagyok és 60kg, viszont nem az a szálkás típus, inkább ilyen ektomorf alkatúnak mondanám magam. Sosem sportoltam, inkább a tanulásba és más szabadidős tevékenységekbe fektettem bele az energiáimat (olvasás, versírás, videójátékok stb.). Arcra hát.. ha magamat kellene objektíven értékelnem, egy 10-es skálán adnék magamnak körülbelül 6 pontot, magyarán nem tartom magam rondának, viszont helyesnek sem, inkább az átlagosnál egy picit helyesebbnek, sok lányismerős szerint cuki és aranyos vagyok.
A személyiségem.. hát.. sosem tartoztam az extrovertált emberekhez, inkább introvertáltnak mondanám magam, így nagyon nincsennek is barátaim. Sokkal jobban szeretek egyedül lenni, mint mondjuk társaságban. Ez nem azt jelenteni hogy nem beszélnék senkivel, de ha választanom kéne, inkább egyedül lennék. Elég széleskörű az érdeklődési köröm, ebbe beletartozik például a politika, a történelem, az irodalom és a filózfia például.
Szórakozni nem igazán szoktam eljárni, inkább bent ülök a kollégiumban és filmet nézek vagy tanulok, esetleg játszok valamivel. Tudom hogy emiatt nem volt még barátnőm, mert nem járok el ismerkedni, de így az egyetemen totál úgy érzem hogy átnéz rajtam mindenki, így pl előadásokon, mivel én szeretek elől ülni, alig ül mellém akárki. Egyébként nem tartozok a legjobban tanulók, vagy a seggnyaló hallgatók közé, de azért olyan négyes átlag körüli szokott lenni mindig a félévem, (3.8 - 4.2)
Még egy kérdést szeretnék feltenni a kérdésemen belül. :D
A lányoknak és a nőknek alapvetően miért tetszenek jobban a sportolók? Miért jön az be nekik, ha valakinek sportos a testalkata és ezek mellett még extrovertált személyiségű is?
Oké.
"Alapvetően eddig miért nem kellettem a lányoknak / nőknek?
Mielőtt bárki azt gondolná, hogy sajnáltatni szeretném magam a kérdésben, le szeretném azt szögezni, hogy pusztán csak az érdekel, hogy eddig miért nem kellettem a lányoknak?
Magamról annyit szeretnék közölni, hogy egy 20 éves egyetemista srác vagyok. Körülbelül 178 centi vagyok és 60kg, viszont nem az a szálkás típus, inkább ilyen ektomorf alkatúnak mondanám magam. Sosem sportoltam, inkább a tanulásba és más szabadidős tevékenységekbe fektettem bele az energiáimat (olvasás, versírás, videójátékok stb.). Arcra hát.. ha magamat kellene objektíven értékelnem, egy 10-es skálán adnék magamnak körülbelül 6 pontot, magyarán nem tartom magam rondának, viszont helyesnek sem, inkább az átlagosnál egy picit helyesebbnek, sok lányismerős szerint cuki és aranyos vagyok.
A személyiségem.. hát.. sosem tartoztam az extrovertált emberekhez, inkább introvertáltnak mondanám magam, így nagyon nincsennek is barátaim. Sokkal jobban szeretek egyedül lenni, mint mondjuk társaságban. Ez nem azt jelenteni hogy nem beszélnék senkivel, de ha választanom kéne, inkább egyedül lennék. Elég széleskörű az érdeklődési köröm, ebbe beletartozik például a politika, a történelem, az irodalom és a filózfia például.
Szórakozni nem igazán szoktam eljárni, inkább bent ülök a kollégiumban és filmet nézek vagy tanulok, esetleg játszok valamivel. Tudom hogy emiatt nem volt még barátnőm, mert nem járok el ismerkedni, de így az egyetemen totál úgy érzem hogy átnéz rajtam mindenki, így pl előadásokon, mivel én szeretek elől ülni, alig ül mellém akárki. Egyébként nem tartozok a legjobban tanulók, vagy a seggnyaló hallgatók közé, de azért olyan négyes átlag körüli szokott lenni mindig a félévem, (3.8 - 4.2)"
Eddig hány lánynál kezdeményeztél ?
Hány randid volt ?
Hányszor próbáltál társaságba bekerülni, ismerkedni?
Valószínű a válasz a nem nagyon.
Akkor miért e kérdés ? Kezd el ismerkedni, járj társaságba. Kezdeményezz lányoknál. Ne az első sorban ülj, hanem oda, ahol mások is elhelyezkednek.
Aki nem tesz érte, nyilván se barátai nincsenek, se barátnője :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!