Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El lehet az fogadni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet az fogadni hogy nincs sikerem a lányoknál?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm. Évek óta szeretnék de pár randin kívül más nem jött össze. Nem érzem magam férfinak. Meg amúgy is semmi jó dolog nem történik az életemben. Más korombeli tele van élettel. Szerelmesek, szexelnek, buliznak. Nekem ez mind kimaradt. Bár azt nem tudom hogy ezek a kapcsolatok mennyire jók. Én 25 éves vagyok, pár évvel fiatalabb lányokkal szoktam ismerkedni, de ők eléggé kislányok, a viselkedünk miatt. Pedig a lányok elvileg később érnek.

Ti hogyan fogadtatok el hogy nem kelletek senkinek, meg hogy évek óta senkinek nem kelletek? Lehet így teljes élete az embernek?

Komoly kapcsolatot gondolom mindkinek nehéz taláni, de ennyire???

2021. dec. 18. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:

En nem torodtem bele, de igyekeszek nem kattogni rajta. Dolgozok magamon, hogy jobban nezzek ki, erosebb, egeszsegesebb es osszessegeben vonzobb legyek, de nem a nok miatt, hanem magam miatt. Mar most olyan megjelenesem van hogy sokan megneznek.

Mondjuk en annyival hatranyosabb helyzetben vagyok, hogy nagyon keves empatiaval rendelkezek, ha ossze is jönne egy komoly kapcsolat, ez nagyon hamar kibukna, mert nem tudok meg rajatszani, ugyyanakkor nem gondolom, hogy szarul kene ereznem magamat attól, hogy ilyen vagyok.

Komoly kapcsolatot valoban nehez talalni.

2021. dec. 18. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keress idősebb nőket, 30-40 között, sok van köztük, aki belevisz szívesen a dolgokba.
2021. dec. 18. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én harmincas vagyok, de biztos nem foglalkoznék olyan sráccal, aki azért van velem, mert nem akadt korabeli, és azt várja tőlem, hogy "belevigyem a dolgokba", jáááj.... Messziről kiszúrom az ilyeneket, és menekülőre fogom.
2021. dec. 18. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
3-as te vagy a kivétel. De vannak olyan milfek, pumák, akik buknak a fiatalabb és tapasztalatlanabb srácokra.
2021. dec. 18. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!