Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért nem olyan izgató egy dickpic mint a fiúknak egy puncikép?
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 22:37
11/27 A kérdező kommentje:
Akkor számít a méret mégis?
2021. dec. 20. 23:03
12/27 anonim válasza:
Egyszerűen hidegen hagy. Pl itt is csomóan küldik a képet a pöcsükről, ami ráadásul sokszor ronda is. Páromé tetszik, neki esztétikus, és tudom, hogy mit tud vele, az teljesen más.
13/27 anonim válasza:
#8 Akkor kérném az Oscart, mert én is olyan nő vagyok akit izgat egy dickpic, persze legyen ápolt.
14/27 anonim válasza:
#13! Pick me. Bár gyanús, hogy tényleg nő vagy-e. 😂 viszont nem érted hogy mire adják az oscar-t.
15/27 anonim válasza:
Mindegy, hogy szép vagy nem. Ha az ember évek óta folyamatosan kapja a dickpicet kéretlenül, akkor egy szebb pénisz is hányingerkeltő
16/27 anonim válasza:
Mert egy farokképben nincs benne a férfi viselkedése, kisugárzása.
17/27 anonim válasza:
De, számít a méret, de nem képeken. Azzal lehet csalni.
18/27 anonim válasza:
Lányoknak általában fontos, hogy érzelmileg kötődjenek a farok tulajdonosához.
Másrészt, ha folyamatosan kapod kéretlenül az ilyen képeket, megunod.
19/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok kíváncsi egy vadidegen netes troll farkára. Se kezére, se lábára, semmire ami az övé, mert vadidegen és nem érdekel hogy néz ki.
Annak a farka érdekel akivel vagyok, pláne ha nem csak szexkapcsolat hanem szerelem is van mellette. Ilyen egyszerű.
20/27 anonim válasza:
Te ezt elhiszed? Azért mert játsszák a szentet, meg előadják magukat, attól még majdnem ugyanannyira izgató nekik mint neked a puncikép. Csak a társadalmi konvenciók miatt sokszor még magukra is haragudnának ha tényleg bejönne nekik a kép, és ezért a "hiszti". Sok lepontozást fogok kapni, de elég sok csajjal beszéltem már, és bizony van akinek megtetszik 1-1 kép, persze nem csak ez számít, de na. Az meg hogy "nincs szép pénisz" meg aki ilyenekt ír, az vagy magát nőnek kiadó férfi, vagy leszbikus, esetleg önelnyomó prüdéria. Konkrétan beszélgetséeket hallgattam ki, amikor lányok beszélgetnek egymás közt a farokképekről, van aki be is vallja hogy van ami tetszett neki. Sőt, olyan is volt aki KÉRT tőlem neten képet, több olyan is volt aki meg nem bánta volna ha küldök. Lepontozhattok, de nekem tényleg nem érdekem senki ellen vagy mellett beszélni. Csak így látom, ezeket tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!