Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép és népszerű lányoknál tényleg így van ez?
Baromira unlak már!
Attól, hogy te itt játszod a lúzert, másoknak még van életük.
Másoknak lehet, de nekem nem fontos, hogy legyen valakim. Sőt inkább sokáig egyedül vagyok, minthogy leálljak valami nyomorékkal.
És én is relatíve sokáig ismerkedem és lassan engedek közel magamhoz valakit. Akár 2 hónap is lehet. De ez nem jelenti azt, hogy addig nem lehet egymással sok időt tölteni, nem kedvelem a másikat vagy hasonlók. Mást választani meg nem szokásom. Már csak azért se, mert nagyon ritka, hogy valaki érdekel, tehát ha valaki épp érdekel, akkor szinte biztos hogy csak ő van, más opció nincs is, akivel leléphetnék:D
Nem értem miért hiszed azt, hogy a szép lányok mind pontosan ugyanolyanok, meg hogy aki szép, az személyiségben szar. Valami nem stimmel veled az tuti.
De a szép és népszerű lányok egyik faxrol ugranak a másikra! Mind ilyen . :DDD ne legyél már gyökér.
Azért mert te béna vagy és nem tudsz beszélgetni de az ellenkező nemmel, az nehogy már a lányok hibája legyen. Közbe meg ha talál valakit aki nem egy nünüke szar, akkor még ő a szemét nem? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!