Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan népszerűek a roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan népszerűek a roma férfiak a az ápolt, fiatal lányoknál is?

Figyelt kérdés
Van a munkahelyemen egy roma férfi, magas, pocakos, 40 körüli,szeret beszélni. Minden kiscsajjal is elvan, ők is mennek oda hozzá beszélni pár mondatot. Miért?
2021. nov. 29. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy írod is, szeret beszélni. Gondolom mosolygós, jóféle, közvetlen, az ilyen embernek én is szívesen vagyok a társaságában, kortól és nemtől függetlenül. De attól ez még nem lesz párkapcsolati kategória.
2021. nov. 29. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
*jófej akart az lenni, nem jóféle :)
2021. nov. 29. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Egy példa a közvetlen környezetében=minden nő ilyen. Bár a kérdés szerintem megint ilyen fiktív hőbörgés.
2021. nov. 29. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetnek pár mondatot. Mi ezzel a baj? Nem járnak vele.
2021. nov. 29. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem gondolnám hogy népszerűek a romák a fiatal nem roma lányok körében. Az, hogy van 1 (egy) valaki akit ismersz, jó beszélőkéje van, és elvan a kiscsajokkal a cégnel, pont nem jelent semmit. Azért a többségnek nem az jut a romákról az eszébe, hogy de jó lenne vele összejönni...
2021. nov. 29. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
Mert divat aljanépekkel összejönni.
2021. nov. 30. 07:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem párkapcsolati szempontból népszerű az általad leírt típus, hanem ha tényleg beszédes és vicces, akkor nyilván kellemes vele barátként vagy kollégaként időt tölteni - inkább, mint egy besavanyodott, két szót kimondani nem tudó alakkal. Nekem is van roma kollégám, akivel nagyon jól elvagyunk, mert kedves és jó a dumája - attól még nem jönnék vele össze, mert nekem a világosabb bőrszín tetszik jobban vonzalom szempontjából általában.
2021. nov. 30. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
12%

"Egzotikum, tesó, egzotikum!"

Amúgy miért... sok lány unja meg a középosztály szürkeségét és nekik "izgalmas" a roma zsivány jelenléte - aki bár bűnöző, de legalább "érdekes". Egy részük ráfarag, egy részük egész életében marad a roma kultúra kötelékeiben.

Ismerek ilyen nőt, igaz ő elég ostoba is volt mindig - ráadásul külsőre is elég előnytelen - a cigány be is hülyítette, a nő szülei "érdekes körülmények között" haltak meg, a cigányé lett a fél ház, az ügyeskedéssel. Hozta is magával az első feleségét meg az X pulyát "Borsodbul", és ennek a nőnek is csinált 3 gyereket. A nő rokonai elérték ugyan, hogy a többi cigány eltűnjön a házból, de attól még ott lebzselnek a környéken, el is kezdték annak lelakását, sajnos.

2021. nov. 30. 09:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Mer megtanulják tenni magukat, jól hazudnak.
2021. nov. 30. 11:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Olaszos, azok meg jók.
2021. nov. 30. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!