Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hangoztatják egyesek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatják egyesek, hogy ha 'én kinyalom, akkor ő szopjon le, ez alap'?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem itt az oldalon, hogy sokan valamiért azt hiszik, hogy a szexben muszáj mindenkinek pontosan ugyanannyit adnia, amennyit kap. A leggyakrabban azt látom, hogy azt írja valaki, hogy ha ő kinyalja a csajt, akkor ELVÁRJA, hogy a csaj is leszopja. Fordítva nőktől mondjuk ritkábban látom, de ott is előfordul ez a 'ha leszopom őt, akkor köteles kinyalni' mentalitás.

Mi ennek az oka? Az ilyen emberek agyában mi van? Ők a szexet egy tranzakciónak fogják fel? Hogy adnak valamennyit és minimum ugyanannyit akarnak visszakapni, nem is csak akarnak, követelnek/elvárnak. Persze többletet teljesíteni lehet, csak kevesebbet nem. Hogy lehet így élvezetes szexben része ezeknek az embereknek, ha képtelenek önzetlenségee és mindent csak azért csinálnak, hogy valamit kapjanak cserébe?

Kíváncsi vagyok, szeretném jobban megérteni ezt a típust.

2021. nov. 22. 21:14
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
#20: Itt az egyetlen, aki nem normálisnak tűnhet, az te vagy. Azt meg fogalmam nincs honnan szedted, hogy 24 éves lennék, azt meg meg se kérdem, hogy miért is dugnék meg fűt fát. Nagyon meredek minden egyes megnyilvánulásod. Csak a gyermekedért imádkozom, hogy mentálisan ne sérüljön túl nagy mértékben. Nagyon szomorú az is, hogy akárkinek lehet gyereke. Emiatt van ennyi buta/mentálisan instabil ember.
2021. nov. 22. 22:36
 22/42 anonim ***** válasza:

Nekem címezte ezt a kedves megjegyzés

2021. nov. 22. 22:56
 23/42 anonim ***** válasza:
#14*
2021. nov. 22. 22:56
 24/42 anonim ***** válasza:
79%

Azért alap mert a kölcsönösség a lényeg ebben.Nem maga a szopás és a nyalás közti kiegyenlítettség,és hogy ki mit hányszor csinál meg viszonzasként,hanem hogy mit tesznek meg egymásért.

De fordítsuk meg akkor.

Szerinted az rendben lenne,hogy te a másik vágyait teljesíted,mert szeretnéd hogy élvezze,de ő meg a tiédet lexarja,mondván őt te ne kényszerítsd! Azt mondja:Á engem ne presszionálj.Te nyaljál,de én nem szopok,én misszionárius pozban akarom,ne kényszerítsd rám a kutyapózt,az olyan megalázó.Minek fogjam meg a farkadat,azt nem szeretem és te rá akarsz erre venni?

Stb..

2021. nov. 23. 06:00
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet így élvezetes szexben része ezeknek az embereknek, ha képtelenek önzetlenségee és mindent csak azért csinálnak, hogy valamit kapjanak cserébe?"

Van egy újságom: önzetlenség nem létezik. Se a szexben, se semmilyen más területén az életnek.

Kivétel talán az anyai szeretet és gondoskodás a gyermekével szemben, de valahol azt is fel lehet fogni önzésnek, hiszen azért van így "programozva" az anya evolúciósan, hogy sikeresen továbbörökítse az utódján keresztül a génjeit.

2021. nov. 23. 07:51
 26/42 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg nem alap az oda-vissza orál. Attól még, hogy egy férfi szereti a pacalt, nem kell, hogy a párja is szeresse. Szeretek nyalni egy nőt, de nem elvárás, hogy viszonozza. 35/F
2021. nov. 23. 07:58
 27/42 anonim ***** válasza:
56%

"Ha valami hiányzik, nem kell összejönni vagy együtt maradni, de onnantól, hogy valaki mellett marad az illető, nem lehetnek elvárások a szexben."

Ti a Z generációban olyanok vagytok, mintha csupa egykék nemzedéke lennétek. Minden értetek van, minden az akaratotok szerint kell, hogy érvényesüljön. Ezért dobáltok ilyen könnyelműen a legkisebb dolgokra is "szakíts" felkiáltást minden kérdés alatt. Mint itt is megnyilvánul, ha valami nem tetszik, hagyd el.

A kompromisszum legkisebb jele sincs meg bennetek.

2021. nov. 25. 08:59
 28/42 anonim ***** válasza:

25

"Van egy újságom: önzetlenség nem létezik"

Így van. A szexben kifejezetten önzőnek KELL lenni, ahhoz hogy élvezd. De attól még lehet jó a szex mindkét félnek, sőt :)

2021. nov. 25. 10:11
 29/42 Lazy Lover ***** válasza:
52%
27 egy ilyen debil generációtól mit vársz??
2021. nov. 25. 10:16
 30/42 anonim ***** válasza:
27# Önzők az emberek, és egyre inkább önzőbbé válnak az újabb generációk. Egy olyan álmot hajszolnak, amit pont nem az önzőséggel lehet elérni, hanem a kapcsolatért tevéssel. Csak ezt nehéz megugrani, így marad a szakítás, ami után mindenki sérül.
2021. nov. 25. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!