Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangoztatják egyesek, hogy ha 'én kinyalom, akkor ő szopjon le, ez alap'?
Megfigyeltem itt az oldalon, hogy sokan valamiért azt hiszik, hogy a szexben muszáj mindenkinek pontosan ugyanannyit adnia, amennyit kap. A leggyakrabban azt látom, hogy azt írja valaki, hogy ha ő kinyalja a csajt, akkor ELVÁRJA, hogy a csaj is leszopja. Fordítva nőktől mondjuk ritkábban látom, de ott is előfordul ez a 'ha leszopom őt, akkor köteles kinyalni' mentalitás.
Mi ennek az oka? Az ilyen emberek agyában mi van? Ők a szexet egy tranzakciónak fogják fel? Hogy adnak valamennyit és minimum ugyanannyit akarnak visszakapni, nem is csak akarnak, követelnek/elvárnak. Persze többletet teljesíteni lehet, csak kevesebbet nem. Hogy lehet így élvezetes szexben része ezeknek az embereknek, ha képtelenek önzetlenségee és mindent csak azért csinálnak, hogy valamit kapjanak cserébe?
Kíváncsi vagyok, szeretném jobban megérteni ezt a típust.
#10: Szóval szerinted ő legyen empatikus és szopjon le, de neked nem kell empatikusnak lenned és feloldani benne a gátakat, segíteni neki. Értem.
Ahogy látom, sokkal több problémás ember van, mint hittem. Ez nem csak meglepő, de ijesztő is.
a szex egy kölcsönös dolog
ha csak adsz, és sosem kapsz, az egy megalázó helyzet
persze az a tevékenység a legjobb, amit a felek kb. hasonlóképp élveznek, de az elég ritka. a legtöbb tevékenység az egyik félnek lazulós-élvezősebb, a másiknak melósabb. és teljesen jogos, hogy mindkét fél élvezete szempont legyen, és ne mindig az egyik félnek legyen melósabb. ennek nem kell feltétlen oda-vissza orálként megnyilvánulnia (én például imádok nyalni, de azt nem igazán élvezem, ha szopnak, így nem is várom - de nálam is megvannak azok a dolgok, amikkel a kedvemre lehet tenni)
mivel nem vagyok pszichiáter így nem érzem feladatomnak a gátlások feloldását, vagy egy lelki sérülése kikezelését.
nem vonzódom a problémás vagy megtört emberekhez.
főleg ha van más választás, akinek nincsen ilyen problémája, sőt probléma mentes egészséges lelkű ember.
megalkudni csak akkor kell, ha nincsen más választás.
Én meg úgy tűnik pont olyan lányokhoz vonzódom:D
Volt már bipoláris zavaros, pszichopata és szexből, férfiakból csalódás miatt kiábrándult barátnőm is. De engem mindig hajtott hogy megpróbáljak segíteni, sokat foglalkoztam pszichológiával
24F
Persze ez nem valami reklám volt hogy hu de jo mentalis problémás lányokkal lenni😆
hát kérdező?
de én apa vagyok, kisgyereket nevelek egyedül.
szóval nekem se időm se energiám, se kedvem nincs elmebeteg problémás emberekre.
ha a legkisebb nem normális dolgot felfedezem elköszönök.
szerencsére nem vagyok abban a helyzetben, hogy meg kelljen alkudnom, mert választhatok.
te meg vagy 24...24 évesen én is megdugtam fűt meg fát, semmi se számít ennyi idősen.
még a dilisek meg drogosok megdugása se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!