Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hangoztatják egyesek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatják egyesek, hogy ha 'én kinyalom, akkor ő szopjon le, ez alap'?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem itt az oldalon, hogy sokan valamiért azt hiszik, hogy a szexben muszáj mindenkinek pontosan ugyanannyit adnia, amennyit kap. A leggyakrabban azt látom, hogy azt írja valaki, hogy ha ő kinyalja a csajt, akkor ELVÁRJA, hogy a csaj is leszopja. Fordítva nőktől mondjuk ritkábban látom, de ott is előfordul ez a 'ha leszopom őt, akkor köteles kinyalni' mentalitás.

Mi ennek az oka? Az ilyen emberek agyában mi van? Ők a szexet egy tranzakciónak fogják fel? Hogy adnak valamennyit és minimum ugyanannyit akarnak visszakapni, nem is csak akarnak, követelnek/elvárnak. Persze többletet teljesíteni lehet, csak kevesebbet nem. Hogy lehet így élvezetes szexben része ezeknek az embereknek, ha képtelenek önzetlenségee és mindent csak azért csinálnak, hogy valamit kapjanak cserébe?

Kíváncsi vagyok, szeretném jobban megérteni ezt a típust.

2021. nov. 22. 21:14
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

#10: Szóval szerinted ő legyen empatikus és szopjon le, de neked nem kell empatikusnak lenned és feloldani benne a gátakat, segíteni neki. Értem.

Ahogy látom, sokkal több problémás ember van, mint hittem. Ez nem csak meglepő, de ijesztő is.

2021. nov. 22. 21:45
 12/42 anonim ***** válasza:

a szex egy kölcsönös dolog

ha csak adsz, és sosem kapsz, az egy megalázó helyzet

persze az a tevékenység a legjobb, amit a felek kb. hasonlóképp élveznek, de az elég ritka. a legtöbb tevékenység az egyik félnek lazulós-élvezősebb, a másiknak melósabb. és teljesen jogos, hogy mindkét fél élvezete szempont legyen, és ne mindig az egyik félnek legyen melósabb. ennek nem kell feltétlen oda-vissza orálként megnyilvánulnia (én például imádok nyalni, de azt nem igazán élvezem, ha szopnak, így nem is várom - de nálam is megvannak azok a dolgok, amikkel a kedvemre lehet tenni)

2021. nov. 22. 22:03
 13/42 anonim ***** válasza:
27%

mivel nem vagyok pszichiáter így nem érzem feladatomnak a gátlások feloldását, vagy egy lelki sérülése kikezelését.

nem vonzódom a problémás vagy megtört emberekhez.

főleg ha van más választás, akinek nincsen ilyen problémája, sőt probléma mentes egészséges lelkű ember.

megalkudni csak akkor kell, ha nincsen más választás.

2021. nov. 22. 22:03
 14/42 anonim ***** válasza:

Én meg úgy tűnik pont olyan lányokhoz vonzódom:D

Volt már bipoláris zavaros, pszichopata és szexből, férfiakból csalódás miatt kiábrándult barátnőm is. De engem mindig hajtott hogy megpróbáljak segíteni, sokat foglalkoztam pszichológiával

24F

2021. nov. 22. 22:09
 15/42 anonim ***** válasza:
Plusz van egyfajta hihetetlen egyedi érzete annak, mikor pl egy bipoláris lány épp a problémás hangulatában van és másokkal veszekszik, de veled akkor sem hisztizik😌
2021. nov. 22. 22:11
 16/42 anonim ***** válasza:
65%
15: Amíg el nem múlik nála a rózsaszín köd és utána nyomorrá teszi az életedet.
2021. nov. 22. 22:16
 17/42 anonim ***** válasza:

Persze ez nem valami reklám volt hogy hu de jo mentalis problémás lányokkal lenni😆

2021. nov. 22. 22:19
 18/42 A kérdező kommentje:
Úgy látszik akkor én egyedi eset vagyok azzal, hogy jobban szeretek adni és alapvetően az ad nekem élvezetet a szexben, ha adhatok és látom a partneremen, hogy mennyire élvezi, mennyire kikészítem. Ezek szerint túl önzetlen és odaadó vagyok. Nagyon meglepnek és el is szomorítanak a válaszok. Mindegy, remélem mindenki megtalálja a számításait. Végülis két önző ember összekerülésével tökéletesen ki tudják zsigerelni egymást és többé kevésbé mindenki megkapja amit akar. Ez is működhet.
2021. nov. 22. 22:25
 19/42 anonim ***** válasza:
3%
A nők mindig mindenben egyenlők akarnak lenni. KIVÉVE amikor nekik kéne valamit adniuk. Akkor valahogy pont megfeledkeznek erről a törekvésükről...
2021. nov. 22. 22:27
 20/42 anonim ***** válasza:
39%

hát kérdező?

de én apa vagyok, kisgyereket nevelek egyedül.

szóval nekem se időm se energiám, se kedvem nincs elmebeteg problémás emberekre.

ha a legkisebb nem normális dolgot felfedezem elköszönök.

szerencsére nem vagyok abban a helyzetben, hogy meg kelljen alkudnom, mert választhatok.

te meg vagy 24...24 évesen én is megdugtam fűt meg fát, semmi se számít ennyi idősen.

még a dilisek meg drogosok megdugása se.

2021. nov. 22. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!